Lycon Hot Wax

Intensief verzorgende waxen met onweerstaanbare geuren
Alle LYCON-waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende bijenwas. De toevoeging van heerlijke aromatische oliën met geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel, olijfolie, aloë vera en zelfs pure chocolade, zorgt ervoor dat de waxen onweerstaanbaar lekker ruiken. En wat te denken van de unieke Active GOLD Hot Wax? Deze is ongelofelijk sterk en bevat de verzachtende voordelen voor je huid van kamille. Voor welke variant je ook kiest, alle LYCON Hot Waxen hebben verzorgende eigenschappen voor je huid en prikkelen je zintuigen bovendien op een aangename wijze!  

Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm!
De striploze LYCON Hot Wax-formules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes op o.a. je benen, bikinilijn, bovenlip, oksels, het torso en de rug van mannen kunnen dus reeds vanaf deze heel korte haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft weken lang voor 100% weg en je huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingroeiende haren.

Trainingen/workshop
Wie op een juiste en vooral professionele manier wil leren waxen is bij Smooth & Co aan het juiste adres! Met LYCON, dé marktleider onder de professionele waxen, verzorgen wij diverse trainingen en doelgerichte workshops voor zowel de beginnende- als de meer ervaren waxing professionals. Na het volgen van onze opleidingen kun je direct in je eigen salon aan de slag met de producten én methodes van LYCON Waxing! Maak kennis met Lycon tijdens de 'gratis' Quick Start:

• Kennismaking met welke wax voor welk lichaamsdeel 
• Demonstraties LYCON wax soorten en doornemen spateltechnieken 
• Tips voor een snelle winstgevende boost aan je salon 
• Efficient werken met Lycon!

Download de Smooth&Co APP op je mobiel en log in met je accountgegevens voor nog meer bestelgemak!
Lees meer over Lycon Precision Waxing klik hier.

9 artikel(en)

9 artikel(en)