Lyco'Pedi voetverzorging

Met het nieuwe LYCO’PEDI by LYCON  Professionele Pedicuresysteem zorg je voor gezonde en mooi verzorgde voeten die het hele jaar door gezien mogen worden.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. € 6,50
 2. LYCO'Pedi Mini Kit - Lycon
  Pure verwennerij voor de voeten!
  € 24,50
 3. Lyco'Pedi Hydrating Mask (400ml) - Lycon
  Hyaluronzuur, Sheabutter en Vitamines
  € 21,50
 4. Lyco'Pedi Sugar Scrub (520 g) - Lycon
  Met Vitamine E en Marine Collageen
  € 18,50
 5. Lyco'Pedi Smoothing Cream (250 ml) - Lycon
  Fruitzuren, Sheabutter en Vitamines
  € 17,50
 6. Lyco'Pedi Massage Lotion (500 ml) - Lycon
  Amandelolie, Jojoba olie en Vitamines

  Dit product is niet op voorraad

 7. Lyco'Pedi Refreshing Soak (500 ml) - Lycon
  Marine Collageen en Vitamines
  € 14,25

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Voetverzorging van Lycon

voetverzorging is vaak een ondergeschikt onderdeel van onze lichaamsverzorging. We denken er meestal pas weer aan, zodra het zomerseizoen in aantocht is en onze voeten weer volop in de spotlights komen dankzij slippers, hoge hakken en ‘peep toes’! Met het nieuwe LYCO’PEDI by LYCON  Professionele Pedicuresysteem zorg je voor gezonde en mooi verzorgde voeten die het hele jaar door gezien mogen worden, alsof je op spreekwoordelijke wolken loopt!

 

Verkwikkend voor lichaam én geest dankzij aroma’s van Citroen Tea Tree en Pepermunt

Het nieuwe LYCO’PEDI by LYCON  Professionele Pedicuresysteem werkt dankzij de combinatie van hoogwaardige producten met zinnenprikkelende geuren weldadig op zowel lichaam als geest. De revitaliserende etherische oliën van o.a. Citroen Tea Tree en Pepermuntolie zorgen voor een gevoel van verkwikking, maar ook voor ontspanning. Het draagt direct bij tot een algemeen welbehagen en zorgt voor optimaal gehydrateerde voeten die comfortabel en lekker fris aanvoelen en die er mooi verzorgd uitzien.

 

Synergetische voetproducten  met intensief hydraterende en regenererende eigenschappen

Het LYCO’PEDI by LYCON  Professionele Pedicuresysteem bevat effectief werkende natuurlijke vitamines en plantenextracten. Deze zijn versterkt met de intensief hydraterende, regenererende en voedende eigenschappen van Hyaluronzuur, Fruitzuren en Sheabutter. De formules bevatten tevens Marine Collageen, Vitamine E (Antioxidant) en Provitamine B5 (Panthenol). De synergetische producten herstellen, revitaliseren en zorgen voor een mooi verzorgde en goed gehydrateerde, fluweelzachte voetenhuid.

Klant worden