Ingrown X-It

Zeg vaarwel tegen ingegroeide haartjes en ontstekingen! Onze Ingrown X-it producten voorkomen ingegroeide haren na het waxen van oksels, benen, brazilian waxing of andere lichaamsdelen. Bevat salicylzuur en melkzuur, met de Ingrown X-it producten zorg je ervoor dat de huid week wordt, waardoor de gewaxte haren gemakkelijk door de huid kunnen groeien. Ook ideaal voor mannen na het scheren. Gebruik tweemaal daags na elke wax behandeling gedurende 10 dagen.

Selectie verfijnen
Lycon lijnen

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ingrown X-it: middel tegen ingegroeide haartjes

Een exit voor ingegroeide haartjes met de Ingrown X-it producten van Lycon. Haren kunnen over het hele lichaam ingroeien. Zo kunnen ze onder andere ontstaan in de bikinilijn, in de baard, op de benen, in de oksels en op andere ongewenste plekken op het lichaam. Ingegroeide haren zorgen voor irritaties, huiduitslag, pukkeltjes, roodheid en jeuk en ze kunnen gaan ontsteken. Lycon Ingrown X-it bevat salicylzuur en melkzuur en is daarmee een unieke productlijn om ingegroeide haartjes en pukkeltjes na waxen te stoppen! Ideaal om de huid mee te behandelen na het waxen en hydrateert en verzacht de gevoelige huid. De haarzakjes worden vrijgemaakt die anders verstopt zouden raken. Gebruik 10 dagen lang na elke waxbehandeling!

Wat is een ingegroeide haar?

Door te waxen, harsen, scheren of ontharingscrèmes te gebruiken is het mogelijk dat haartjes onder de huid groeien. Dit zijn ook wel ingegroeide haren. De huid ziet er dan vaak rood uit en de haarzakjes kunnen geïnfecteerd raken. Na een waxbehandeling groeien haren puntig en zacht terug. Ze kunnen daardoor minder eenvoudig door het huidoppervlak heen komen. Haren krullen dan mogelijk op in het haarzakje en groeien dan verder onder de huid. Daarnaast kunnen ingegroeide haren ontstaan na het scheren (ook mannenbaarden). Bij het scheren wordt vaak de bovenlaag van de huid blootgelegd of er komt een sneetje in de huid, waardoor de huid hard wordt. Haren kunnen dan vast komen te zitten onder de verdikte huid. Met de Ingrown X-it producten van Lycon kun je effectief ingroeiende haartjes en irritaties tegengaan en kun je zelfs ingegroeide haren voorkomen.

Lycon Ingrown X-it om ingegroeide haartjes te voorkomen

Bij Lycon zit je goed wanneer je ingegroeide haren wilt behandelen. De Anti Bump Foaming Gel, op basis van tea tree oil, arnica en calendula, kalmeert en bestrijdt opkomende irritaties en werkt effectief bij het behandelen van ingegroeide haren op het lichaam. De wasgel is ideaal onder de douche, te gebruiken na bijvoorbeeld een borst en/of rug stripwax behandeling. TIP! De foam is ideaal voor mannen bij het scheren van hun baard.

Naast de foaming gel zijn de Ingrown X-It Cream en de Ingrown X-It Serum Solution Spray ook passende oplossingen bij het voorkomen van ingegroeide haren. Beide producten zijn ideaal om te gebruiken na een waxbehandeling en ze verzachten tegelijkertijd een rode, geïrriteerde huid. De producten zijn ook te gebruiken bij uitslag en verstopte poriën. 

Gebruik Lycon Ingrown X-it cream of spray na elke waxbehandeling voor 10 dagen lang. Twee keer per dag op een schone huid* aanbrengen. *Reinig je gezicht grondig met een milk & lotion. Op zoek naar de juiste huidverzorging passend bij je huidtype en met natuurlijke ingrediënten? MASSADA biedt een ruime keuze aan reinigers.

Heb je hulp nodig om te bepalen welke producten je het beste kunt gebruiken? Neem dan eens contact met ons op. Wij kunnen je helpen met het maken van de juiste keuze. Ook is het mogelijk om wax trainingen en workshops te volgen zodat ook jij een waxprofessional kan worden! Twijfel niet langer en neem contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 33 260 01 00 of mail ons via info@smoothandco.nl.

Klant worden