Toepassing

Ontdek de juiste LYCON wax voor elk lichaamsdeel of kies voor onze complete waxkit! Of je nu je schoonheidssalon wilt uitbreiden of een salon start, wij hebben alles wat je nodig hebt. Of het nu gaat om gezicht, oksels, bikinilijn, Brazilian waxing of grote oppervlakken zoals benen en armen, wij hebben de perfecte wax voor alle huid- en haartypes. En vergeet onze speciale mannenwax voor borst en rug niet! Bij Smooth & Co vind je alles voor een perfecte waxbehandeling.

49 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Voor ieder lichaamsdeel de juiste wax!

Of je nou op zoek bent naar producten om het gezicht te waxen, bikinilijn te harsen of het ontharen van de benen en armen? Bij Smooth & Co vind je alle producten die je nodig hebt voor een wax behandeling. Ook als je op zoek bent naar een fijn wax merk en bereid bent om over te stappen op een ander merk dan dat je nu gebruikt, dan is Lycon het perfecte merk voor jou en jouw salon. Je biedt met Lycon wax jouw klanten de fijnste behandelingen die ook nog eens pijnloos verlopen. Bovendien zijn jouw klanten voor een langere periode 100% haarvrij! Wat wil je nog meer?

Alles bij de hand voor iedere wax behandeling

Bied je wax behandelingen aan voor het hele lichaam, voor alleen het gezicht of juist alleen de intieme zone? Of ben jij gespecialiseerd in het waxen van de lichaamsbeharing van de man? Met een wax starter kit heb jij in één keer alles bij de hand! Zo is de Wax starterskit I geschikt voor grote oppervlaktes zoals de benen, borst en rug en ga je met de Wax starterskit II aan de slag met het gezicht, de oksels en de bikinilijn ontharen. Met de Wax starterskit III kun je het volledige lichaam waxen. Het ideale aan zo’n wax kit, is dat je naast de benodigde wax, ook de accessoires zoals houten spatels, waxapparaat en de pre- en post waxing producten bij de hand hebt. 

Leer hoe je de perfecte wax behandeling uitvoert met onze wax trainingen

Nog niet bekend met de unieke wax technieken van Lycon? Onze wax professionals kunnen het aanleren tijdens de wax trainingen in ons trainingscentrum. Tijdens de wax trainingen leer je niet alleen hoe je het beste kunt omgaan met Lycon wax, maar je leert ook de theorie van de haargroeicyclus én ontvang je een flyer die je kunt inzetten voor de marketing in je salon. Ook helpen we je bij de uitstraling van je salon en of dat past bij je merk. Wil jij een frisse uitstraling in jouw salon, ga dan voor een blauwe en/of groene wax soort. Ben jij meer thuis in een warmere sfeer, kies dan een gele, oranje of groene wax soort. 

Bruin zonder zon met de Lyco-Bronze Tan

Ook voor een spray tan of body bronzer lotion kunnen we je bij Smooth & Co ondersteunen. Alle benodigde producten om de huid een natuurlijke bruine kleur te geven, vind je bij ons. Word daarom nu ook bruin, zonder dat je onder de zonnebank hebt gelegen of op vakantie bent geweest! Met de Lyco-Bronze Tan producten geef je jouw klanten een goudbruine kleur die er ook nog eens natuurlijk uitziet. Alles wat je nodig hebt voor een spray tanning vind je ook een een fijne starterskit. Hierin vind je naast de spray tan kleuren medium en extra dark, ook een professioneel spray tan apparaat en de zelfbruiner handschoen. Ideaal, omdat je geen vieze handen krijgt!

Vraag onze wax professionals om advies

Is jouw interesse gewekt, maar heb je nog hulp nodig met het maken van jouw keuze? Wil je graag overstappen op Lycon, en heb je nog vragen? Onze wax professionals staan voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Naast antwoord op je vragen, kun je ook rekenen op professioneel advies, verkoopondersteuning en kun jij je aanmelden voor gratis klantendagen. Omdat wij de exclusieve distributeur van Lycon wax zijn, verzenden wij bestellingen iedere werkdag en zorgen we dat er altijd voldoende wax en toebehoren op voorraad is! Twijfel je nog? Bel of mail ons dan via telefoonnummer +31 (0) 33 260 01 00 of info@smoothandco.nl

Klant worden