Benen & Armen

Voor de grotere oppervlaktes zoals benen en armen adviseren we de beroemde en super zachte Strip wax. Deze werkt snel en efficiënt en laat geen plakkerige restjes achter. 

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

LYCON Australië

Werd als merk reeds in 1978 in Australië opgericht door Lydia Jordane, een internationaal befaamde schoonheidsspecialiste. Al decennialang stelt het merk dé norm op wereldwijd niveau en is marktleider met voortdurend de meest nieuwe innovaties. Alle LYCON-producten zijn innovatief, trendy én vooral trendsettend. Hiermee kun je jezelf al waxprofessional gegarandeerd onderscheiden!

LYCON is hét meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. De ‘crème de la crème’ van de ontharingswaxen. Geniet wereldwijd bovendien een ongeëvenaarde erkenning voor professionele productkwaliteit, de meest nieuwe trainingen, loyaliteit en integriteit.

 

Grote oppervlaktes

De professionele strip waxen van LYCON bevatten een speciale combinatie van natuurlijke ingrediënten voor extra grip, zodat zelfs haren vanaf 2 mm kunnen worden verwijderd. Verkrijgbaar in vele wax 'smaken' en in 800ml potten en cartridges. 

 

Waxen van grotere oppervlaktes zonder strips.

Grote oppervlaktes waxen vanaf 1mm haarlengte met de striploze LycoTEC wax! Met deze wax verbruik je iets meer aan product, maar is zeer zacht voor de huid en een perfect 100% haarvrij resultaat. Belangrijk; Breng voor het aanbrengen van de LycoTEC wax LYCON’s Pre-Waxing Oil aan op de huid. De olie zorgt er voor dat de wax alleen aan de haartjes trekt en niet aan de huid zelf, zodat een behandeling voor een klant comfortabel en nagenoeg pijnloos wordt.

 

Maak kennis met LYCON

Speciaal voor waxing professionals die behandelingen aanbieden met strip wax en willen overstappen bieden wij een complete starters wax kit aan en de Workshop benen waxen. Deze LYCON workshop is speciaal bedoeld voor schoonheidsspecialistes die al waxbehandelingen aanbieden en willen overstappen naar de producten en behandelmethoden van LYCON of in hun salon willen uitbreiden. Op onze gratis klantendagen behandelen wij ook de grote oppervlaktes!

 

Over Smooth & Co

Smooth & Co is de exclusieve distributeur van LYCON WAX in de Benelux. Salons die met LYCON gaan werken, kunnen rekenen op professionele trainingen, verkoopondersteuning, gratis klantendagen en als groothandel verzenden wij elke werkdag! Wil je je echt onderscheiden in het waxen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Perfect en pijnloos waxen begint met een professionele LYCON wax Training. Wij bieden gespecialiseerde trainingen en doelgerichte workshops. Zowel voor starters als ervaren wax professionals. Je wordt begeleid door zeer ervaren trainers die jou de fijne kneepjes van het professionele waxen leren. Na het volgen van een training kun je direct in je eigen salon aan de slag met de producten en behandelmethoden van LYCON. Kunnen we je helpen of extra informatie geven over onze producten? Wil je LYCON op een spraakmakende manier introduceren in je salon, een training volgen, tips & trucs ontvangen óf zie je door de vele waxsoorten het spreekwoordelijke waxbos even niet meer en moeite met inkopen? Twijfel niet en bel ons dan zeker! We helpen je graag via telefoonnummer: +31 (0)33-2600100 of mail ons via info@smoothandco.nl.

Klant worden