Benen en armen waxen

Bij LYCON kun je grote oppervlakken gemakkelijk en efficiënt waxen. We bieden twee systemen aan om deze waxbehandeling voor benen en armen snel en nauwkeurig in je salon aan te bieden. Kies uit het rolsysteem met harsrollers of maak gebruik van de spateltechniek met stripwax potten. Al onze stripwaxen werken snel, zijn voordelig in gebruik en geschikt voor alle huidtypen. Ze zijn verkrijgbaar in cartridges en 800ml-potten in verschillende geuren. Voor de zeer gevoelige huid hebben we de LycoTEC waxen en voor mannen hebben we de Manifico lijn.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Professioneel benen waxen en armen waxen

Lycon is een innovatief, trendy en vooral trendsettend merk waarmee je jezelf gegarandeerd kunt onderscheiden als wax professional! In 1978 is het het merk opgericht in Australië en sindsdien is Lycon het meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale en internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. Kortom: Lycon is de ‘crème de la crème’ van de ontharingswaxen!

Grote oppervlaktes: benen harsen en armen harsen

Met Lycon wax kun je verschillende oppervlaktes waxen voor de meest gladde huid. Grote oppervlaktes zoals benen en armen kun je het beste waxen met de heerlijk zachte Lycon Strip Wax. De strip wax van Lycon is verrassend snel aan te brengen op de huid met een metalen spatel of met een waxroller. De Strip wax heeft een extra stevige grip en verwijdert hierdoor haren met een lengte vanaf 2 mm. Met de LycoTec Wax van Lycon, zonder waxing strips, kun je zelfs haren vanaf 1 mm verwijderen!

Voordat je begint met ontharen is het slim om de huid te reinigen met de Lycotane huidreiniger, gebruik bij een droge huid een klein beetje Lycon Pre-waxing Oil. De olie zorgt ervoor dat de strip wax niet aan de huid blijft plakken. Na het waxen reinig je de huid ook weer met Lycotane, breng PERFECT Finish of Tea Tree Perfect aan om de laatste restjes wax te verwijderen van de huid. Als laatste masseer je de huid in met de Soothing Cream of Tea Tree Sooth. TIP: Gebruik eventueel de Ingrown X-It spray tegen ingroeiende haartjes, licht inmasseren en vertel over het gebruik.

Wax starter kit voor grote oppervlaktes

Nog niet bekend met Lycon, maar wil je wel overstappen op dit fijne merk? Bij Smooth & Co bieden wij een complete Lycon wax starter kit zodat ook jij wax professional kan worden op het gebied van armen, benen, borst en rug waxen. Je maakt direct kennis met de Lycon wax producten en accessoires. Ga voor de Wax starterskit 1 of de Strip wax deal. De Strip wax deal bevat de Wax Cartridge Heater, verschillende smaken Strip Wax rollers, de voor- en nabehandelingsproducten en 500 waxing strips. De Wax starterskit 1 bevat alle benodigdheden voor het voordelig waxen van grote oppervlaktes, inclusief borst en rug. In deze basis kit vind je 800ml pot stripwax, Professionele 1 ltr Lycon heater, een metalen spatel en verder alle voor- en nabehandelingsproducten die nodig zijn om efficient te kunnen waxen.

De professionele Strip wax van Lycon, bevat een speciale combinatie van natuurlijke ingrediënten voor extra grip, zodat zelfs haren vanaf 2 mm kunnen worden verwijderd. De Strip wax is verkrijgbaar in verschillende 'smaken' en in 2 verschillende formaten: potten van 800ml en cartridges voor in het rollersysteem.

Volg een wax training en word wax professional!

Volg de training van Smooth & Co en leer alle kneepjes van het vak om glad en nagenoeg pijnloos te kunnen waxen. Onze specialisten kunnen jou leren om professioneel te waxen, zodat jij daarna direct in jouw eigen salon aan de slag kan met de producten en behandelmethoden van Lycon. Met de Lycon wax training level 1 leer je benen waxen, oksels waxen, bovenlip waxen, kin waxen, wangen waxen, wenkbrauwen waxen en bikinilijn waxen. Ook in de full body training leer je de kunst van de unieke wax technieken van Lycon.

Stap nu over op Lycon en bestel jouw starterskit online

Maak je nu gebruik van een andere soort wax, en heb je nog vragen voordat je overstapt op de wax producten van Lycon? Je bent aan het juiste adres bij Smooth & Co! Met Lycon kun je jouw salon echt onderscheiden in het waxen. Wij beantwoorden al jouw vragen en geven jou professioneel advies en verkoopondersteuning. Ook organiseren wij klantendagen waar jij ook welkom bent. Als wax leverancier verzenden wij iedere werkdag en is er altijd voldoende op voorraad! Twijfel niet en bel of mail ons! We helpen je graag via telefoonnummer +31 (0) 33 260 01 00 of mail ons via info@smoothandco.nl.

Klant worden