Hot Wax

Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm! Deze sterke wax verwijdert alle stugge, lange en altijd geschoren haren vanaf 1 mm. Geschikt voor gelaat, oksels, bikinilijn en brazilian.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Hot Wax

Volledig gezicht of de wenkbrauwen, bovenlip, kin en wangen waxen, oksels waxen of bikinilijn tot brazilian waxen? Je doet het eenvoudig met onze hot wax producten. De krachtige traditionele hot wax uit ons assortiment verwijdert haren met een lengte vanaf 1 mm. Effectief en langdurig. Ontdek de verschillende soorten hot wax in ons assortiment en bestel je favoriet. 

Oksels, gezicht en bikinilijn (brazilian) waxen met hot wax

De hot wax van Lycon in ons assortiment is gemaakt op basis van de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Ze zijn zo krachtig dat ze zelfs de meest stugge en korte haren kunnen verwijderen. Het haar blijft wekenlang weg en de huid voelt nadien perfect glad en zacht aan. Dat maakt de productlijn uitermate geschikt voor oksels waxen, gezicht waxen, wenkbrauwen, bovenlip, kin, bikinilijn waxen en zelfs intiem waxen, zoals een brazilian wax.

Verschillende soorten wax 

De Lycon hot wax producten, zijn gemaakt van natuurlijke hars en bijenwas. De aromatische oliën zorgen niet alleen voor een goede verzorging van de huid, maar ook voor een heerlijke geur. Zo kun je bijvoorbeeld oksels waxen met aloë vera. Bikinilijn waxen met pure chocolade. En gezicht waxen met SoBerry de luxe aardbeiengeur, lekker roze, fruitig en zacht. Intiem waxen doe je met elke hot wax XXX bijvoorbeeld met Rosette, crème roze die geuren bevat van roos en kamille. En kende je de MANifico Hot Wax al met Australisch sandelhout en kamille? Die is speciaal voor het waxen van mannen.

Hot wax van Lycon gebruiken

Hot wax van Lycon kun je al gebruiken bij zeer lage temperaturen. De elasticiteit en de zachtheid van de waxen zorgen voor een aangename klantervaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes. Masseer de te behandelen huid goed in met een beetje Pre-waxing Oil, de olie zorgt ervoor dat de wax alleen aan de haartjes trekt en niet aan de huid zelf, zodat een behandeling voor een klant comfortabel en nagenoeg pijnloos wordt. Start met het reinigen van de huid met Lycotane Skin Cleanser voor elke wax behandeling. Als laatste masseer je de huid in met de Soothing Cream, Tea Tree Sooth of Aloe Vera Gel. TIP! Behandel na met een LycoJet wax. Die verwijdert alle donshaartjes, zodat je geen pincet meer nodig hebt.

Wax training of workshop?

Wil jij bekend staan als de beste salon voor gezicht waxen, pijnloos oksels waxen, of een super precieze brazilian wax? Kies dan voor Lycon hot wax en begin met een professionele wax training. Wij bieden gespecialiseerde wax trainingen en workshops voor zowel starters als ervaren professionals. We leren jou om te werken met het product en brengen je de nieuwste technieken bij voor het waxen van het gehele lichaam zoals; oksels, gezicht en de intieme zones. Zo kun jij goed voorbereid aan de slag met de hot wax van Lycon in je eigen salon.

Hulp nodig?

Kunnen we je helpen of extra informatie geven over onze producten? Wil je Lycon op een spraakmakende manier introduceren in je salon, een training volgen, tips & trucs ontvangen óf zie je door de vele waxsoorten het spreekwoordelijke waxbos even niet meer en moeite met inkopen? Twijfel niet en bel ons dan zeker! We helpen je graag via telefoonnummer: +31 (0) 33 260 01 00 of mail ons via info@smoothandco.nl.

 

Klant worden