Hot Wax

Met Lycon Hot wax gegarandeert langdurig en 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm! Deze sterke striploze harde wax verwijdert alle stugge, lange en altijd geschoren haren moeiteloos en snel. Geschikt voor waxbrehandeling; gezicht (wenkbrauwen, bovenlip, kin en wangen), oksels, bikinilijn en Brazilian Waxing. Verkrijgbaar in 1 kilo blokken en wax beads.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

Hot Wax: wat is warme hars?

LYCON Hot wax is een harde wax die zonder strips wordt verwijdert. Een warme hars die je verwarmt in een harsverwarmer tot een dik honingachtige structuur. De warme hars verwijdert alle soorten haar vanaf 1mm zonder de huid te beschadigen.

Hot wax: voor gezicht en lichaam waxen

Met de Hot wax van LYCON biedt je als Beauty Professional waxbehandelingen aan in je salon voor het gezicht en lichaam. Deze harde wax is geschikt voor alle huidtypen zelfs voor de zeer gevoelige huid. Harde hars is geschikt voor de waxbehandeling: gezicht (wenkbrauwen, bovenlip, kin en wangen), oksels waxen, bikinilijn en brazilian waxen? Niet alleen voor vrouwen ook voor mannen waxen heeft LYCON een Hot wax. De Manifico Hot wax is geschikt voor: neus, oren, baard, nek en boyzilian. 

Wat is het verschil tussen wax en hars

In de professionele salonwereld is harsen de Nederlandse term voor het verwijderen van haar vanaf de wortel met behulp van hars. Waxen is de Engelse term voor dezelfde methode. In Nederland geven we steed meer de voorkeur aan het gebruik van de termen 'waxen' en 'waxing' boven 'harsen'. 

Hot wax: verwijdert alle haren

De krachtige traditionele harde wax uit ons wax assortiment verwijdert alle haren met een lengte vanaf 1 mm, effectief en langdurig. De vele, stugge en lange altijd geschoren haren worden moeiteloos verwijdert. Ontdek de verschillende soorten hot wax in ons assortiment en bestel je favoriet. Er zijn verschillende harsen verkrijgbaar, cremige structuur of glazig als een Film wax. Er is een harde hars speciaal voor mannen. De rosette Hot wax is zonder parfum, of kies voor een Aloe Vera, olive oil, azulene of honinghars. Alle waxsoorten zijn verkijgbaar in 1 kilo blokken en de Rosette in 800 gram wax beads. 

Hot wax: voor de gevoelige huid

De hot wax van Lycon in ons assortiment is gemaakt op basis van de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Ze zijn zo krachtig dat ze zelfs de meest stugge en korte haren kunnen verwijderen. Het haar blijft wekenlang weg en de huid voelt nadien perfect glad en zacht aan. Dat maakt de productlijn uitermate geschikt voor alle huidtypen zelfs de meest gevoelige huid. Door de pre-waxing oil bescherm je de huid waardoor de wax zicht alleen hecht aan de haren en niet aan de huid. Met Lycon Hot wax minder roodheid en geen irritaties, heb je een klant met een allergie bestel dan de synthetische vegan Lycotec Film wax zonder colofonium.

Hot wax: Verschillende soorten wax 

De Lycon hot wax producten, zijn gemaakt van natuurlijke hars en bijenwas. De aromatische oliën zorgen niet alleen voor een goede verzorging van de huid, maar ook voor een heerlijke geur. Zo kun je bijvoorbeeld oksels waxen met aloë vera. Bikinilijn waxen met pure chocolade. En gezicht waxen met SoBerry de luxe aardbeiengeur, lekker roze, fruitig en zacht. Intiem waxen doe je met elke hot wax XXX bijvoorbeeld met Rosette, crème roze die geuren bevat van roos en kamille. En kende je de MANifico Hot Wax al met Australisch sandelhout en kamille? Die is speciaal voor het waxen van mannen.

Hot wax: hoe gebruik je harde hars

Hot wax van Lycon kun je al gebruiken bij zeer lage temperaturen. De elasticiteit en de zachtheid van de harde harsen zorgen voor een aangename klantervaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes.

Masseer de te behandelen huid goed in met een beetje Pre-waxing Oil, de olie zorgt ervoor dat de wax alleen aan de haartjes trekt en niet aan de huid zelf, zodat een behandeling voor een klant comfortabel en nagenoeg pijnloos wordt. Start met het reinigen van de huid met Lycotane Skin Cleanser voor elke wax behandeling. Als laatste masseer je de huid in met de Soothing Cream, Tea Tree Sooth of Aloe Vera Gel. TIP! Behandel na met een LycoJet wax. Die verwijdert alle donshaartjes, zodat je geen pincet meer nodig hebt.

Hot Wax: Full Body Wax training of workshop gezicht waxen?

Wil jij bekend staan als de beste salon voor gezicht waxen, pijnloos oksels waxen, of een super precieze brazilian wax? Kies dan voor Lycon hot wax en begin met een professionele wax training. Wij bieden gespecialiseerde wax trainingen en workshops voor zowel starters als ervaren professionals. We leren jou om te werken met het product en brengen je de nieuwste technieken bij voor het waxen van het gehele lichaam zoals; oksels, gezicht en de intieme zones. Zo kun jij goed voorbereid aan de slag met de hot wax van Lycon in je eigen salon.

Hot wax: online kopen bij harsgroothandel

De Hot Wax is verkrijgbaar in harskorrels of 1 kilo blokken in onze webshop. Kunnen we je helpen of extra informatie geven over onze Hot wax producten bij je harsgroothandel Smooth & Co? Bel Twijfel niet en bel ons dan! We helpen je graag via telefoonnummer of whatsapp: +31 (0) 33 260 01 00 of mail ons via info@smoothandco.nl.

 

Klant worden