LycoJet- EyeBrow wax

LYCOJET verwijdert alle 1mm verfijnde dons haartjes, hardnekkige haartjes en haartjes die je niet met het blote oog ziet, voor een langere haarvrije periode en een superzacht gevoel! Nu ook in beads verkrijgbaar. De sensationele en technologisch unieke wax is perfect voor het gezicht of als nabehandeling bij oksels, bikinilijn en Brazilian waxing.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

LycoJet wax  

LycoJet is dé wax nabehandeling die je nodig hebt. Gebruik eerst een hot wax en daarna een LycoJet wax nabehandeling om de laatste donsharen weg te halen. Het helpt je te waxen zonder pincet en verwijdert zelfs de haartjes die zó klein (nog korter dan 1mm) zijn dat je ze met het blote oog bijna niet kunt zien. Met LycoJet wax zorg je voor een langere haarvrije periode en een superzacht gevoel!

Donsharen weghalen

Waar de hot wax van Lycon zich richt op het verwijderen van vele en stugge haren, helpt de LycoJet lijn de meest fijne donsharen weg te halen. Het is een effectieve wax nabehandeling, die ervoor zorgt dat het haar langer wegblijft. Bijvoorbeeld in de oksels, brazilian en bikinilijn. LycoJet wax is zeer geschikt voor waxbehandeling van de wenkbrauwen, bovenlip, kin, wangen, kaaklijn en volledig gezicht. Gebruik in dat laatste geval bij voorkeur de LycoJet Lavender, Desert Rose of Ruby. Of kies voor de speciale LycoJet EyeBrow Hot Wax

LycoJet voor kappers en barbiers (mannen)

Speciaal voor mannen hebben wij de MANifico mannen wax-lijn. Een zeer geschikte wax voor kappers en barbiers, die hun klanten de optimale beleving willen geven en ervoor willen zorgen dat de haren op ongewenste plekken nóg langer wegblijven. Bijvoorbeeld op de rug, tussen de wenkbrauwen, baard (kaak)lijn, in de nek, of op de wangen. Start de wax behandeling met een MANifico Hybride Hot Wax XXX en wax na met een LycoJet waxsoort. Zodat ook de allerkleinste haartjes worden meegenomen.

LycoJet waxsoorten

LycoJet waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas en toevoeging van verfijnde aromatische oliën. Zo bevat elk product kamille, wat een kalmerende werking heeft en rode vlekken en irritaties tegengaat. 

Waxen zonder pincet, doe je zo

Of je LycoJet nu gebruikt als wax nabehandeling of om zachte donsharen te verwijderen in het gezicht, de gebruikswijze blijft hetzelfde. Start met het reinigen van de huid met Lycotane Skin Cleanser voor elke wax behandeling. Breng daarna Pre-Waxing Oil aan op de huid. Die zorgt ervoor dat de wax alleen aan de haartjes trekt en niet aan de huid zelf. Dit maakt een wax behandeling comfortabel en nagenoeg pijnloos. Begin bij het verwijderen van stugge haren met een hot wax. En gebruik de LycoJet als wax nabehandeling. Of breng direct de LycoJet aan voor het verwijderen van wenkbrauwharen, of dons haren in het gezicht. Als laatste masseer je de huid in met de Soothing Cream, Tea Tree Sooth of Aloe Vera Gel.

Hulp nodig?

Kunnen we je helpen of extra informatie geven over onze producten? Wil je Lycon op een spraakmakende manier introduceren in je salon, een training volgen, tips & trucs ontvangen óf zie je door de vele waxsoorten het spreekwoordelijke waxbos even niet meer en heb je moeite met inkopen? Twijfel niet en bel ons dan zeker! We staan je graag telefonisch te woord via +31 (0) 33 260 01 00 of mail naar info@smoothandco.nl.

 

Klant worden