Lycotec - Hybrid wax

Een high-techformule met een nieuwe generatie synthetische wax. Met titanium dioxide, super smooth, zeer elastisch en breekt niet tijdens het verwijderen. Zeer geschikt voor de gevoelige huid en klanten met een allergie. Full body wax.

 

Selectie verfijnen

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. € 17,50
 2. MANifico Hybrid Hot Wax XXX
  Grooming for Gents 2.0
  € 17,50
 3. Pinkini Brazilian Hybrid Hot Wax
  Genomineerd product of the year
  € 34,50

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

WAX SOORTEN

Het LYCON assortiment bestaat uit een reeks Hot Waxen met opwindende kleuren en geuren. De LYCOJET waxen zijn speciaal ontwikkeld voor zachte donshaartjes. De Manifco-lijn is er voor de man en de barbiers shops. Specialistische waxen spelen in op de huidige wax-trends, zoals de EyeBrow wax en de nieuwe luxe Pinkini-lijn, speciaal ontwikkeld voor Brazilian wax behandelingen. Het brede en zeer complete assortiment bevat tevens een uitgebreide lijn met harmoniserende LYCON pré- en post wax-producten die een perfect en langdurig haarvrij resultaat voor jouw klanten garanderen! 

Kies de juiste Lycotec HOT wax We helpen je op weg ...

 • HOT wax: Gezicht, oksels, bikinilijn en brazilian waxing
 • LycoJET wax: Gebruik na de Hot wax als nabehandeling verwijdert alle donsharen.
 • LycoTEC wax: Full body wax voor de gevoelige huid en klanten met een allergie.

Lycotec Hot Wax, de wax voor klanten met een allergie! 

Full Body Wax voor de zeer gevoelige huid en klanten met een allergie! Een high-techformule met een nieuwe generatie synthetische wax, titaniumdioxide, super smooth, zeer elastisch en breekt niet. Wordt aangebracht op zeer lage temperaturen. LYCOtec Hot Wax verwijdert moeiteloos haar vanaf 1 mm haarlengte.

Zeer geschikt voor het waxen van het gezicht maar ook voor oksels, bikinilijn en grote oppervlaktes zonder strips. 

Het haar blijft wekenlang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren! De harde wax van LYCON kan vele keren opnieuw worden verwarmd, zonder dat de superieure grip, flexibiliteit of het comfort worden beïnvloed.

VEGA WAX voor de salon die alleen met producten wilt werken die geen dierlijke ingrediënten bevatten. Bevat geen colofinium.

Grote oppervlaktes waxen zonder strips

Gebruik LycoTEC voor het waxen van grotere oppervlaktes zoals benen, armen, borst en rug. Waxbehandeling zonder strips, vanaf 1mm haarlengte, zeer zacht voor de huid en een perfect 100% haarvrij resultaat. 

Intensief verzorgende waxen met onweerstaanbare geuren

Alle LYCON-waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende bijenwas. De toevoeging van heerlijke aromatische oliën, zorgt ervoor dat de waxen onweerstaanbaar lekker ruiken. Voor welke variant je ook kiest, alle LYCON Hot Waxen hebben verzorgende eigenschappen voor je huid en prikkelen je zintuigen bovendien op een aangename wijze!  Professionals vertrouwen op LYCON voor een volledig en haarvrij resultaat voor alle soorten haargroei!

Over Smooth & Co, de Lycon wax groothandel

Smooth & Co is de exclusieve distributeur van LYCON WAX in de Benelux. Salons die met LYCON gaan werken, kunnen rekenen op professionele trainingen, verkoopondersteuning, gratis klantendagen en als groothandel verzenden wij elke werkdag! Wil je je echt onderscheiden in het waxen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Perfect en pijnloos waxen begint met een professionele LYCON wax Training. Wij bieden gespecialiseerde trainingen en doelgerichte workshops. Zowel voor starters als ervaren wax professionals. Je wordt begeleid door zeer ervaren trainers die jou de fijne kneepjes van het professionele waxen leren. Na het volgen van een training kun je direct in je eigen salon aan de slag met de producten en behandelmethoden van LYCON.

Hulp nodig?

Kunnen we je helpen of extra informatie geven over onze producten? Wil je LYCON op een spraakmakende manier introduceren in je salon, een training volgen, tips & trucs ontvangen óf zie je door de vele waxsoorten het spreekwoordelijke waxbos even niet meer en moeite met inkopen? Twijfel niet en bel ons dan zeker! We helpen je graag via telefoonnummer: +31 (0)33-2600100 of mail ons via info@smoothandco.nl.

 

Klant worden