Pre- Post Waxing

Begin en eindig elke waxbehandeling met Lycon's pre- en post-producten! LYCON biedt een breed assortiment aan voor- en nabehandelingsproducten voor het beste resultaat! Een must-have is de pre-waxing oil die de huid beschermt tijdens het waxen. Gebruik bij elke behandeling de verfrissende Skin Cleanser en hydrateer en kalmeer met de Aloe Vera gel, soothing of Tea Tree Sooth voor een zacht eindresultaat!

Selectie verfijnen

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

Pre- & post-waxing

Bij een waxbehandeling komt meer kijken dan je denkt. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je de juiste wax gebruikt. Voor ieder lichaamsdeel gebruik je een ander soort wax. Voor de bikinilijn en schaamstreek gebruik je Lycon Hot Wax of PINKINI Hybrid Hot wax, voor de benen en armen is de Lycon Strip Wax een aanrader en voor in het gezicht is de LycoJet de perfecte wax. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat je extra voorzichtig bent bij het waxen van de gevoelige huid, gebruik daarvoor de LycoTec Hot wax. Naast de wax die je nodig hebt, is het belangrijk dat de huid van tevoren en achteraf wordt behandeld. Met de verschillende huidverzorgingsproducten van Lycon kun je ieder huidtype behandelen voor en na het waxen. Ben je op zoek naar een natuurlijke huidverzorging? MASSADA biedt een ruime keuze aan reinigers en lotions met natuurlijke ingrediënten voor elk huidtype of het nu gaat om een vette, droge of juist verouderde huid.

Pre wax: benodigdheden en huidverzorging

Voordat je gaat waxen is het zaak dat alle spullen klaarliggen om te kunnen waxen. Zorg ervoor dat er voldoende wax gesmolten is in de wax heater (Lycon Wax Heater). Leg genoeg houten wax spatels of de metalen spatel klaar om de wax of hars mee aan te brengen op het gezicht of lichaam. Reinig de huid met Lycotane en gebruik de Lycon Pre-Waxing Oil alvorens je gaat waxen. De olie zorgt ervoor dat de huid wordt beschermd en de wax zich alleen hecht aan de haartjes. Bij het wegtrekken van de wax trek je niet aan de huid. De pre-waxing oil bevat abrikozenpitolie en beschermt en verzacht de huid. Ideaal om te gebruiken voor een waxbehandeling met hot wax, LycoJet, LycoTec en de hybrid waxen uit de Brazilian Care collectie; PINKINI en de heren wax lijn MANifico.

Post wax: nazorg van de huid en meer

Na het waxen reinig je de huid opnieuw. De huid reinigen kan met de Lycotane Huidreiniger. Deze werkt zowel voor als na een waxbehandeling. De huidreiniger verwijdert vuil, bodylotion en transpiratie. Nadat de huid opnieuw is gereinigd adviseren wij om de een vocht inbrengende crème of verkoelende gel aan te brengen. Gebruik hiervoor de Lycon Soothing Cream, Tea-Tree Sooth (heeft een desinfecterende werking) of Aloe Vera Soothing Gel. Deze laatste zorgt ervoor dat de huid minder rood wordt en irritatie van de huid tegen gaat. Wil je liever een Aloe Vera Gel met alleen maar natuurlijke ingrediënten? Kies dan voor de Aloe Vera & Asian Centella Gel van MASSADA | The Natural Therapy.

Alle behandelingsproducten in een handige waxing kit

Nu je weet welke wax je het beste kunt gebruiken per lichaamsdeel, hoe je de huid het beste kunt verzorgen voor en na een waxbehandeling en wat je verder nodig hebt om te kunnen waxen, is het natuurlijk belangrijk dat je de juiste producten ook binnen handbereik hebt. Heb je onze waxing kits al eens gezien? De kits van Lycon bevatten alle benodigde materialen om te kunnen waxen. Ga voor een wax starterskit voor grote oppervlaktes of voor een full body wax starterskit. Alles voor de voor- en nabehandeling èn het waxen zelf in een handig pakket.

 

Heb je hulp nodig om te bepalen welke producten je het beste kunt gebruiken? Neem dan eens contact met ons op. Wij kunnen je helpen met het maken van de juiste keuze. Ook is het mogelijk om wax trainingen en workshops te volgen zodat ook jij een waxprofessional kan worden! Twijfel niet langer en neem contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 33 260 01 00 of mail ons via info@smoothandco.nl

Klant worden