Wax korrels

Hier zijn ze dan: de revolutionaire Lycon Wax korrels! Ze bevatten dezelfde vertrouwde ingrediënten als de traditionele wax in kilo's. Deze korrels zijn eenvoudig doseerbaar en verpakt in een handige, hersluitbare zak. Ze zijn beschikbaar in twee varianten: de Hot wax voor stevige en hardnekkige haren en de Lycojet Hot wax voor de meer verfijnde donsharen. Geschikt voor; gezicht, oksels, bikinilijn en Brazilian waxing. 

Selectie verfijnen
Lycon lijnen

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ontdek de Voordelen van Lycon Wax Korrels bij Smooth & Co

Bij Smooth & Co begrijpen we dat onze klanten in de schoonheidsbranche de beste producten nodig hebben om hun klanten tevreden te stellen. Daarom zijn we verheugd om ons assortiment uit te breiden met de hoogwaardige Lycon wax korrels. Deze wax parels bieden tal van voordelen voor schoonheidsspecialisten en hun klanten, waaronder een moeiteloze toepassing, uitstekende hechting en superieure resultaten. Lees verder om te ontdekken waarom Lycon wax korrels een onmisbare toevoeging zijn voor jouw salon.

De Voordelen van Lycon Wax Korrels

Lycon staat wereldwijd bekend om zijn premium wax producten, en de wax korrels vormen geen uitzondering. De LYCON waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas waardoor ze een superieure keuze zijn voor het ontharen van jouw klanten. Dankzij hun kleine, korrelige vorm smelten ze snel en gelijkmatig en vul je gemakkelijk en snel bij. Gemakkelijk dosseerbaar dus!

Lycon wax korrels hechten zich uitstekend aan alle soorten haren, zelfs de meest stugge en pas geschoren haren. Ze hebben al grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Het resultaat is een haarvrije en zeer gladde huid. Door het gebruik van pre-waxing oil pakt de wax alleen de haartjes en plakt niet aan de huid vast, wat resulteert in een nagenoeg pijnloze ontharingssessie en minder roodheid.

Diverse Toepassingsmogelijkheden van Wax parels

LYCON is geschikt voor elke toepassing. De Hot wax is perfect voor het ontharen van gevoelige lichaamsdelen, zoals het gezicht, de oksels, de bikinilijn en de Brazilian waxing. Het verwijdert effectief alle stugge en vele haren, resulterend in een haarvrije huid. Gebruik voor de laatste donshaartjes de Lycojet Lavender BEADS.

Klanttevredenheid

Wanneer je Lycon wax beads of beans in jouw salon gebruikt, zul je snel merken dat je klanten tevreden zijn met de resultaten. Dit resulteert in klanten die terugkomen voor herhaalde behandelingen, waardoor jouw bedrijf kan groeien.

Bovendien worden Lycon wax korrels vaak geprezen om hun effectieve ontharingsresultaten. Klanten zullen versteld staan van hoe zijdezacht en haarvrij hun huid aanvoelt na een behandeling in jouw salon, wat bijdraagt aan hun tevredenheid en loyaliteit.

Kies voor kwaliteit met Lycon Wax Korrels bij Smooth & Co

Bij Smooth & Co zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten aan schoonheidsspecialisten over de hele wereld. Met Lycon wax korrels in jouw assortiment kun je vertrouwen op de beste kwaliteit en resultaten voor jouw klanten. De veelzijdigheid, efficiëntie en klanttevredenheid die deze wax korrels bieden, maken ze tot een onmisbare keuze voor jouw salon.

Als je op zoek bent naar de beste wax korrels, wax parels, wax beads of wax beans, zoek dan niet verder. Ontdek de voordelen van Lycon wax korrels en breng jouw waxbehandelingen naar een hoger niveau. Neem vandaag nog contact op met Smooth & Co, jouw wax leverancier, om jouw voorraad Lycon wax korrels te bestellen en jouw klanten de ultieme ontharingservaring te bieden

Klant worden