Waxing Kits

Op zoek naar een professionele waxkit? Lycon biedt handige starterskits voor elke waxbehandeling! Of je nu het gezicht, het volledige lichaam, Brazilian waxing of alleen wenkbrauwen wilt aanbieden, elke kit bevat een waxverwarmer, de juiste waxsoort, waxspatels en pre- en post-producten. Lycon heeft voor elk huid- en haartype een geschikte wax, met een lage gebruikstemperatuur, flexibel, zacht voor de huid en zorgt voor een haarvrij resultaat! Begin vandaag nog met Lycon wax in je beautysalon. Voor advies kun je contact met ons opnemen via +(0)332600100.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Waxing kits

Word professional met één van onze waxing kits. Voor iedere behandeling biedt Lycon een handige professionele wax starterskit. Dus start je net jouw beautysalon of ben je een beginnende schoonheidsspecialist, dan is een wax kit ideaal voor jou. De kits bevatten alles wat je nodig hebt, van een wax set voor het hele lichaam tot de eyebrow wax kit. Met Lycon maak je waxen vrijwel pijnloos! Begin nu met Lycon Hot Wax, in combinatie met de zacht- en mildheid voor de huid en een 100% haarvrij resultaat is dit merk een logische keuze voor iedere wax professional!

Wax starter kits - word nu professional!

Voor iedere behandeling is er een specifieke wax kit beschikbaar. Ben je barbier, schoonheidsspecialiste of kapper? Of heb je een eigen waxsalon? Voor iedereen hebben wij een professionele en passende starterskit. Met de Eyebrow Precision Wax Kit heb je alles in huis om wenkbrauwen perfect te vormen of start met de Wax Starterskit I voor grote oppervlakten, zoals de borst, rug en benen. Basispakket II is speciaal voor gezicht, oksels, bikinilijn en brazilian waxing. De wax starterskit III biedt 3 Lycon wax heaters en 3 verschillende wax soorten, namelijk Lycon Hot Wax, Strip Wax en LycoJet Wax en de wax starterskit IV bevat 4 wax verwarmers en alle wax soorten (ook de LycoTec Wax voor de zeer gevoelige huid en klanten met een allergie). Deze twee laatste startpakketten zijn geschikt voor de professionele waxsalons en grotere salon die het volledig lichaam aanbieden voor zowel vrouwen als mannen.  

Wax basis set, met hars heater en alle andere benodigdheden om te waxen

Naast een hars verwarmer of machine en verschillende wax soorten, bevatten de wax kits ook allerlei andere benodigdheden om te kunnen waxen. Denk hierbij aan de verschillende houten wax spatels en wax strips. Ook is het van belang dat je de huid goed behandeld. Ga je een hars kit kopen? Daar zit dan ook alle voor- en nabehandelingsproducten bij, zoals de Lycotane Huidreiniger, Pre-waxing oil die de huid beschermt tijdens het waxen, Perfect Finish die de laatste wax restjes verwijdert van de huid en naverzorging voor gezicht en lichaam zoals; Soothing Cream, Tea Tree sooth en Aloe Vera Gel. Hoe groter de wax kit is, hoe meer soorten wax, heaters, huidverzorging en accessoires erbij zitten, hoe meer lichaamsdelen je kan waxen.

Professionele workshop of wax training

Bij Smooth & Co hebben we een uitgebreid trainingscentrum waarbij wij verschillende gespecialiseerde workshops en hars trainingen aanbieden voor beginnende waxers en ervaren waxers. Word een wax professional! In het trainingscentrum leer jij alle waxsoorten kennen en de nieuwste spateltechnieken om met Lycon wax te werken. Van waxen van het gehele lichaam, tot alleen de benen, oksels, het gezicht en de intieme zones (ook wel de brazilian wax of boyzilian wax genoemd). Met Lycon wax in jouw eigen salon ga jij voorbereid aan de slag! 

Bestel nu jouw Lycon wax starter kit bij Smooth & Co, dit kan via onze webshop online maar ook via onze handige bestel app. Download de app nu op je mobiel.

Wij zijn de exclusieve distributeur van Lycon Wax in de Benelux. Houd ook onze online kanalen in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief, wij bieden regelmatig verkoopondersteuning, gratis klantendagen en wij zijn regelmatig te vinden op verschillende beauty vakbeurzen. Kunnen we je helpen of extra informatie geven over onze producten? Twijfel niet en neem contact met ons op via +31 (0)33 260 0100 of info@smoothandco.nl.

Klant worden