Pakket Prijs

Start-up (pakket 1) - Massada

Dieptereiniging, hydratatie en zuiverend
Met het BASIS pakket van MASSADA biedt je een 60 minuten gezichtsbehandelingen aan in je salon. Een behandeling aanbevolen om de huid grondig te reinigen en te ontgiften. Met natuurlijke extracten en actieve principes van de zuiverende, antioxiderende en ontstekingsremmende kracht van Arnica en Groene Thee Extracten. Geschikt voor alle huidtypes, vooral die vochtarm zijn, acne of grove poriën hebben en/of andere onzuiverheden bevatten.
Lees meer
€ 178,75

Producteigenschappen

 • Milieu- en oceaan vriendelijke producten, dierproefvrij Milieu- en oceaan vriendelijke producten, dierproefvrij
Opties:

* Verplichte velden

Je gekozen opties

€ 178,75

Samenvatting
  Te behalen omzet uit 1 pakket:46 behandelingen uit 1 pakket ( behandelingsduur 60 min.)Verbruik per behandelig € 3,85Te behalen omzet ca € 2944,00 Essentieel als voorbereiding op andere behandelingen om het maximale opname vermogen van actieve ingrediënten van de huid te verbeteren. De natuurlijke extracten en actieve principes van de zuiverende, antioxiderende en ontstekingsremmende kracht van Arnica en Groene Thee Extracten helpen ons om te desinfecteren, de poriën te sluiten en een huid schoon te houden van schilferingen en onzuiverheden. Als resultaat een gezonde en gehydrateerde
  Te behalen omzet uit 1 pakket:
  46 behandelingen uit 1 pakket ( behandelingsduur 60 min.)
  Verbruik per behandelig € 3,85
  Te behalen omzet ca € 2944,00

  Essentieel als voorbereiding op andere behandelingen om het maximale opname vermogen van actieve ingrediënten van de huid te verbeteren. De natuurlijke extracten en actieve principes van de zuiverende, antioxiderende en ontstekingsremmende kracht van Arnica en Groene Thee Extracten helpen ons om te desinfecteren, de poriën te sluiten en een huid schoon te houden van schilferingen en onzuiverheden. Als resultaat een gezonde en gehydrateerde huid die zacht aanvoelt. Geschikt voor alle huidtypes.

  BLOG

  Reinigt, ontgift en bereid de huid voor op verdere behandelingen
  Meer informatie
  Artikelnummer mass-start1
  Product Label Pakket Prijs
  Textuur -
  Behoeften lichaamsbehandelingen
  merken MASSADA

  Wij bieden

  Hulp nodig? +31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen
  • veilig betalen