Pakket: Hyaluronic TURBO Treatment

Onmiddelijk liftend effect!
20% pakketkorting
‘Turbo treatment’ voor de juiste vochtbalans én lifting van je huid! Met deze behandeling krijgt je huid alles wat zij nodig heeft om weer gezond,gelift, gehydrateerd en vitaal te worden, zonder dat het jou veel tijd kost. Het zorgt voor een diepgaande hydraterende belevenis voor je huid, met een heilzaam ontspannend effect op zowel je lichaam als geest! 
Lees meer
€ 220,00

Producteigenschappen

 • Milieu- en oceaan vriendelijke producten, dierproefvrij Milieu- en oceaan vriendelijke producten, dierproefvrij
Opties:

* Verplichte velden

Je gekozen opties

€ 220,00

Samenvatting
  Behandeling met een onmiddellijk liftend effect!Vochtherstel is een belangrijke basis voor een gezonde en weerbare huid. De producten van de MASSADA Hyaluronzuur-lijn bieden een intensief hydraterende behandeling met een onmiddellijk liftend effect, die de collageensynthese van binnen uit optimaliseert. Alle producten bevatten een geavanceerde formule met de juiste combinatie van hyaluronzuur met verschillende moleculaire dicht heden. Deze dringt door in de drie lagen van je huid. De doeltreffendheid bij het opvullen van rimpels en het bevorderen van het herstel en de stevigheid van je huid heeft een zichtbaar én blijvend resultaat. Je huid lijkt op een natuurlijke manier jonger

  Behandeling met een onmiddellijk liftend effect!
  Vochtherstel is een belangrijke basis voor een gezonde en weerbare huid. De producten van de MASSADA Hyaluronzuur-lijn bieden een intensief hydraterende behandeling met een onmiddellijk liftend effect, die de collageensynthese van binnen uit optimaliseert. Alle producten bevatten een geavanceerde formule met de juiste combinatie van hyaluronzuur met verschillende moleculaire dicht heden. Deze dringt door in de drie lagen van je huid. De doeltreffendheid bij het opvullen van rimpels en het bevorderen van het herstel en de stevigheid van je huid heeft een zichtbaar én blijvend resultaat. Je huid lijkt op een natuurlijke manier jonger én is opvallend stralender! 

  De elementen water en vuur
  Tijdens de MASSADA Hyaluronic Express Behandeling word je huid ontdaan van dode huidcellen middels een zachte shea butter scrub, om je gezicht goed ontvankelijk te maken voor de overige producten. Vervolgens wordt gebruik gemaakt van de natuurlijke elementen water (oftewel vochtherstel) en vuur (oftewel diepgaande warmtestraling) door middel van het Hyaluronacid Veil Mask in combinatie mogelijk met Moxa therapie*. *Moxa therapie is een traditionele Chinese medicinale techniek, waarbij warmte wordt verkregen door verbranding van speciale planten en harsen. Deze warmte wordt aangebracht op speciale acupunctuurpunten en meridianen van je gezicht.

  Liftende kuurbehandeling
  Na het verwijderen van het masker word je huid intensief verbeterd qua vochtniveau met behulp van een vitaliserende korte massage met het MASSADA Hyaluronic Acid Lifting Serum, dat je huid opnieuw verstevigt, verfijnt en verzacht. Het maakt je gelaatscontouren steviger en zorgt voor een jongere en opvallend zachte huid. Ook je ooghuid wordt met speciale aandacht behandeld. De MASSADA Hyaluronic Acid Eye & Lip Contour Lifting helpt de zachtheid en stevigheid van je oog- en lipcontouren te herstellen. Deze formule voorkomt fronsrimpels door vermoeidheid die vaak overdag ontstaan en heeft stimulerende, hydraterende, antioxidant- én anti-rimpel eigenschappen. Tot slot wordt met de Energetic Lifting Complex Cream een rijk verzorgende crème aangebracht die speciaal werd ontwikkeld voor de droge huid met een beginnend gebrek aan stevigheid, elasticiteit en hydratatie.

  BLOG

  Meer informatie
  Artikelnummer hya-kit
  Beschrijving Inhoud 20% pakketkorting
  Textuur -
  Behoeften lichaamsbehandelingen
  merken MASSADA

  Wij bieden

  Hulp nodig? +31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen
  • veilig betalen