SPA Professional

Massada's Wellnessproducten voor professionals met ontspannende, zuiverende en remineraliserende eigenschappen biedt Massada Spa Professional actieve ingrediënten die rijk zijn aan lactose, vetten en proteïnen. Voor een zachtere en beter gehydrateerde huid.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Pure Wellness
Onze wellnessrituelen en -protocollen combineren deze producten met andere van de Massada-lijn om het inwendige welzijn en de uitwendige schoonheid te bereiken die het hele lichaam zoekt.

De producten van MASSADA THE NATURAL THERAPY zijn ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie en instandhouding van een gezonde, mooie, stralende en vooral langdurig jeugdige gezichts- én lichaamshuid. Dit heeft geresulteerd in een holistische lijn met heerlijk geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen brengen.

Pure en natuurlijke producten, vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums.

Alle producten van MASSADA worden ontwikkeld op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen uit landen als Jordanië, Japan, Chili, Senegal en Frankrijk. De formules hebben een optimaal evenwicht in hun samenstellingen dankzij een synergetische mix van plantenextracten, vitamines, minerale zouten, modder, biologische essentiële oliën en bloemenwaters. Alle formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Klant worden