Sun

De Massada zonnebeschermingslijn is rijk aan natuurlijke actieve ingrediënten die een veilige en natuurlijke bescherming tegen de zon mogelijk maken.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Follow the Sun… MASSADA SUN PROTECTION

De holistische zonnelijn die verantwoord zonnebaden én subliem bruinen harmoniseert! De zonnelijn is rijk aan natuurlijke actieve ingrediënten, die een veilige en natuurlijke bescherming tegen de zon mogelijk maken. De vijf producten uit deze lijn maken mooie en natuurlijk bruinen op een verantwoorde wijze mogelijk. Plantenextracten die van nature bekend staan om hun immuniteitsverhogende eigenschappen voor de huid zijn toegevoegd om de huid te versterken. De Massada zonnebeschermingslijn is rijk aan natuurlijke actieve ingrediënten die een veilige en natuurlijke bescherming tegen de zon mogelijk maken. Maakt gezond en perfect bruinen mogelijk. Voorkomt littekens en veroudering omdat het vocht vasthoudt.

Massada UV-bescherming spf 30 en 50 voor ieder huidtype

Draag dagelijks zonbescherming op je gezicht en lichaam (maar ook je haar en hoofdhuid) om de huid te beschermen tegen schade door UV-straling. MASSADA's zonbeschermingsproducten bevatten breedspectrum bescherming die de huid dagelijks tegen de blootstelling van schadelijke en huid verouderende UV-stralen beschermd. Verkrijgbaar in milk en olie en voor elk huidtype. Zonbescherming met spf helpt om huidschade en hyperpigmentatie door UV-stralen tegen te gaan en ongedaan te maken. MASSADA biedt zonbescherming aan voor een gevoelige huid, vette huid, onzuivere huid, droge huid en verouderde huid. Voor het gezicht heeft Massada bijvoorbeeld een unieke Sun Face SPF 50 Anti-Aging zonbescherming en voor het Body & hair een heerlijk geurende Sun Mist oil SPF 30.

 

Een holistische benadering tot schoonheid

Stuk voor stuk zijn alle MASSADA-producten ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie, bio-stimulatie en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en vooral langdurig jeugdige huid. Dit heeft geresulteerd in een holistische lijn met heerlijke geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen brengen.

Alle formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Meer informatie over de geschikte producten? Neem dan een kijkje op onze Blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies voor jouw droge of gedehydrateerde huid? Neem dan contact met ons op via de mail info@smoothandco.nl of telefonisch via +31 (0)33- 2600 100

Klant worden