Hyaluronic Acid

Op basis van een hoog gehalte aan hyaluronzuur zorgt ervoor dat het vochtniveau van je huid weer optimaal wordt aangevuld en lift tevens een verslapte en vermoeide huid. Alle producten bevatten een geavanceerde formule met de juiste combinatie van hyaluronzuur met verschillende moleculaire dichtheden. Deze dringt door in de drie lagen van je huid. De doeltreffendheid bij het opvullen van rimpels en het bevorderen van het herstel en de stevigheid van je huid heeft een zichtbaar én blijvend resultaat. De collageensynthese van je huid wordt van binnen uit geoptimaliseerd. Je huid lijkt hierdoor op een natuurlijke manier jonger én is opvallend stralender!

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

MASSADA HYALURONIC ACID

MASSADA streeft naar een gezonde huid voor iedereen, elke leeftijd. Jouw huidverbetering start met Hyaluronic Acid productlijn. Je vindt hier moisturizers, exfolianten, serums, maskers die zijn ontworpen om jouw huid dagelijks gezond te houden. Deze brede huidverzorgingslijn producten zijn speciaal ontworpen voor de rijpere huid, lichte rimpels vanaf 35 jaar. 

Hyaluronic Acid huidverzorging voor elk huidtype

Vochtherstel is een belangrijke basis voor een gezonde en weerbare huid. De producten van de MASSADA Hyaluronzuur-lijn bieden een intensief hydraterende behandeling met een onmiddellijk liftend effect, die de collageensynthese van binnen uit optimaliseert. Alle producten bevatten een geavanceerde formule met de juiste combinatie van hyaluronzuur met verschillende moleculaire dicht heden. Deze dringt door in de drie lagen van je huid. De doeltreffendheid bij het opvullen van rimpels en het bevorderen van het herstel en de stevigheid van je huid heeft een zichtbaar én blijvend resultaat. Je huid lijkt op een natuurlijke manier jonger én is opvallend stralender! 

Heeft ECOCERT-label: Dit is de beste waarborg voor natuurlijke- en ecologische cosmetica.

Een holistische benadering tot schoonheid

Stuk voor stuk zijn alle MASSADA-producten ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie, bio-stimulatie en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en vooral langdurig jeugdige huid. Dit heeft geresulteerd in een holistische lijn met heerlijke geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen brengen.

Alle formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Alle Hyaluronic Acid producten zijn VEGAN behalve de Amethyst & Collagen Cream.

Meer informatie over de geschikte producten? Neem dan een kijkje op onze Blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies voor jouw droge of gedehydrateerde huid? Neem dan contact met ons op via de mail info@smoothandco.nl of telefonisch via +31 (0)33- 2600 100

Klant worden