Essential Oils

MASSADA’S essentiële oliën hebben een ontspannende, stimulerende werking. De oliën herstellen de balans in het lichaam en hebben een therapeutische werking. Ze zijn special ontwikkeld  voor gebruik bij Aromatherapie, Wellness, Hydrotherapie en voor het parfumeren van ruimten. Essentiële oliën kunnen veel meer doen dan alleen het stimuleren van het reukorgaan. Het kan een actieve bijdra leveren aan het stimuleren van het natuurlijke gezondheidsmechanise van het lichaam. De essentiële oliën kunnen plaatselijk worden toegepast op het lichaam maar ook gecombineerd worden met de plantaardige oliën van MASSADA om een groter oppervlak van het lichaam te bedekken.

Mogelijke toepassingen:

  • Direct op de gewenste locatie
  • Massages (eventueel toegevoegd aan een plantaardige olie/op maat)
  • Via een kompres
  • Baden (toevoegen aan badwater)
  • Bij acupunctuur, reflexologie etc
  • Enkele druppels in een aromatherapie verstuiver/ vaporisateur

De producten van MASSADA THE NATURAL THERAPY zijn ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie en instandhouding van een gezonde, mooie, stralende en vooral langdurig jeugdige gezichts- én lichaamshuid. Dit heeft geresulteerd in een holistische lijn met heerlijk geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen brengen.

Pure en natuurlijke producten, vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums.

Alle producten van MASSADA worden ontwikkeld op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen uit landen als Jordanië, Japan, Chili, Senegal en Frankrijk. De formules hebben een optimaal evenwicht in hun samenstellingen dankzij een synergetische mix van plantenextracten, vitamines, minerale zouten, modder, biologische essentiële oliën en bloemenwaters. Alle formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

16 artikel(en)

16 artikel(en)