Caviar - Anti Aging

Caviar - Anti Aging

De MASSADA Caviar-lijn, meer dan slechts het neusje van de zalm…!

Het neusje van de zalm…? Nee, de exclusieve luxe van de steur! MASSADA biedt de weldaden en luxe van kaviaar en heeft dit bijzondere ingrediënt van Moeder Natuur toegepast in haar geavanceerde Caviar-lijn. Deze drie intensief huidverbeterende producten zorgen voor een opvallend stevige en energieke huid, die rijkelijk is voorzien van voedende, herstellende én effectieve anti-aging werkstoffen!

Kaviaar bestaat uit de onbevruchte eitjes van de vis de steur. Het wordt beschouwd als een exclusieve delicatesse. Het wordt ook wel het “zwarte goud” genoemd en dat is niet voor niets. Het is een heel exclusief natuurproduct, dat vaak wordt geserveerd onder de jet set van deze wereld, in de betere restaurants en op chique feestjes.

Wat doet kaviaar voor je huid? Voor onze huid heeft kaviaar ook diverse heel positieve eigenschappen. De celstructuur ervan vertoont namelijk een opvallende overeenkomst met de natuurlijke celstructuur van onze huid. Kaviaar bevat belangrijke voedingsstoffen voor je huid, waaronder proteïnen, peptiden en essentiële aminozuren. Deze ondersteunen onder andere de activiteit van je fibroblasten en helpen de afbraak van collageen te voorkomen. Kaviaar stimuleert tevens een gezonde celfunctie en activeert het zelfherstellend vermogen van je huid.

Zichtbare én voelbare resultaten Deze bijzondere eigenschappen van kaviaar hebben zichtbare én voelbare resultaten ten aanzien van je huid. Kaviaar zorgt ervoor dat het keratineniveau van je huid op peil blijft, ofwel weer wordt aangevuld en dat merk je duidelijk aan de stevigheid ervan. De kleine zwarte eitjes zorgen er tevens voor dat de vocht- en vetbalans van je huid wordt geoptimaliseerd, hetgeen zorgt voor een jeugdige glans en een comfortabel huidgevoel. Je celstofwisseling verbetert, de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd en irritaties zoals roodheid en UV-schade worden effectief gekalmeerd en hersteld.

De MASSADA Caviar-lijn De drie producten uit de MASSADA Caviar-lijn houden je de huid langdurig jeugdig, opmerkelijk zacht en bovenal intens stralend. Deze lijn bevat veel proteïnen, vitamines, in vet oplosbare werkstoffen, fosfolipiden, vetzuren en antioxidanten. Kaviaar vertraagt huidveroudering en maakt rimpels minder zichtbaar. Daarnaast worden je bestaande rimpels minder diep en het herstelt de glans, zachtheid en levendigheid van je huid. Wow en dat zie je!

4 artikel(en)

4 artikel(en)