Whitening - Toned Skin

Whitening - Toned Skin

De 100% natuurlijke, doeltreffende aanpak van hardnekkige huidverkleuringen, hyperpigmentaties en een doffe teint.

MASSADA THE NATURAL THERAPY, één van de hoogwaardige salonmerken van Smooth & Co uit Eemnes, introduceert haar nieuwe WHITENING LINE en bijbehorende salonbehandeling. Deze werd specifiek ontwikkeld om de huid dankzij een effectieve en geavanceerde mix van natuurlijke huidteint-oplichtende en anti-aging werkstoffen egaler te maken en hyperpigmentaties doeltreffend te verminderen. De vijf intensieve Whitening-producten corrigeren en beschermen de huid tevens tegen een vroegtijdige veroudering dankzij een zeer krachtige antioxidant werking.

Over hyperpigmentatie…

Hyperpigmentatie is het donker verkleuren van een deel van de huid, door een toegenomen melanineproductie of -ophoping. Dit kan binnen de lederhuid, opperhuid of deze beide huidlagen plaatsvinden. Het kan veroorzaakt worden door meerdere factoren zoals:
1.) een toegenomen melanineproductie door bestaande melanocyten (melanotische hyperpigmentatie)
2.) een snelle vermenigvuldiging van actieve melanocyten (melanocytische hyperpigmentatie)
3.) zonneschade, acne-behandelingen en -littekens, medicijnen of interne verwondingen

NIEUW! De MASSADA WHITENING LINE

De nieuwe MASSADA WHITENING LINE werd speciaal ontwikkeld om huidverkleuringen en hyperpigmentaties diepgaand bij de kern aan te pakken. Het is een vernieuwend cosmetisch concept voor het behandelen van een huid die gevoelig is voor verkleuringen/pigmentvlekken met een ongelijke verdeling van melanine. Alle producten zijn ontwikkeld op basis van krachtige natuurlijke ingrediënten die de huid oplichten en de teint opvallend verhelderen. Dit gebeurt op een geheel veilige en verantwoorde wijze, zorgt voor een egaal huidbeeld en een opvallend stralende teint. Dit alles zonder de melanocyten te vernietigen of de werking van tyrosinase (= het enzym dat betrokken is bij de aanmaak van melanine) permanent te remmen.

De resultaten van deze nieuwe MASSADA WHITENING LINE zijn al na twee weken zichtbaar en de maximale efficiëntie wordt na acht weken bereikt.

8 artikel(en)

8 artikel(en)