MassMed

MASSMED is een nieuwe en innoverende cosmeceutische lijn van professionele behandelingen en produktengeformuleerd met natuurlijke, biocompatibele, geconcentreerde en uiterst effectieve werkzame stoffen.

Massada toont aan dat de natuur in staat is om een estehtische medische behandeling met onmiddellijk effect en een preventieve werking te verschaffen voor duurzame , langdurige resultaten.

Geschikt voor de huid die zeer veel hydratatie nodig heeft en waaraan veerkracht en stevigheid ontbreekt vanwege het natuurlijke verouderingsproces of door een externe blootstelling aan schadelijke externe factoren.

Nieuw MASSMED Long Eyelashes Nutrition Plus Serum binnen de Vital Prevention Line.
Dankzij een synergetische mix van natuurlijke ingrediënten laat dit serum de wimpers en wenkbrauwen opzienbarend snel, sterk, volumineus en lang groeien! 
Natuurkracht voor volle, lange en sterke wimpers en wenkbrauwen 100% natuurlijk!

Nieuw MASSMED VITAL PREVENTION
Beschermende en preventieve behandelingen gericht op het reactiveren van de jeugdige energie van de huid. De productlijn MASSMED VITAL PREVENTION voorkomt en vermindert rimpels door de huid voedingsstoffen en andere nodige stoffen te bieden om deze gehydrateerd, mooi en gezond te houden. Ontdek zelf hoe de effectieve en innovatieve formules van deze producten de gevolgen van het verstrijken van de tijd voorkomen en de jeugd en gezondheid van het gezicht op een natuurlijke manier verlengen en onderhouden.

5 artikel(en)

5 artikel(en)