Man

Massada Men-producten zijn specifiek ontwikkeld om de jeugdige kwaliteit van de huid van mannen te verzorgen, te beschermen en te behouden. De complete lijn omvat alles van dagelijkse gezichtsverzorging tot de meest innovatieve anti-verouderingsbehandelingen.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Verzorging voor mannen

Het lijdt geen twijfel dat de huid van mannen anders is dan die van vrouwen. Massada Men-producten zijn specifiek ontwikkeld om de jeugdige kwaliteit van de huid van mannen te verzorgen, te beschermen en te behouden. De complete lijn omvat alles van dagelijkse gezichtsverzorging tot de meest innovatieve anti-verouderingsbehandelingen.

Een holistische benadering tot schoonheid

Stuk voor stuk zijn alle MASSADA-producten ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie, bio-stimulatie en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en vooral langdurig jeugdige huid. Dit heeft geresulteerd in een holistische lijn met heerlijke geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen brengen.

Alle formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Meer informatie over de geschikte producten? Neem dan een kijkje op onze Blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies voor jouw droge of gedehydrateerde huid? Neem dan contact met ons op via de mail info@smoothandco.nl of telefonisch via +31 (0)33- 2600 100

Klant worden