Man

Massada Men-producten zijn specifiek ontwikkeld om de jeugdige kwaliteit van de huid van mannen te verzorgen, te beschermen en te behouden. De complete lijn omvat alles van dagelijkse gezichtsverzorging tot de meest innovatieve anti-verouderingsbehandelingen.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Huidverzorging mannen

Het lijdt geen twijfel dat de huid van mannen anders is dan die van vrouwen. Massada Men-producten zijn specifiek ontwikkeld om de jeugdige kwaliteit van de huid van mannen te verzorgen, te beschermen en te behouden. De complete lijn omvat alles van dagelijkse gezichtsverzorging tot de meest innovatieve anti-verouderingsbehandelingen. Bovendien is een mannenhuid steviger, en de talgproductie anders. Door invloed van hormonen maakt de mannenhuid na de pubertijd meer talg aan dan die van vrouwen, wat ook de reden is dat jonge mannen vaak langer last hebben van onzuiverheden. Gebruik dus de mannen lijn van Massada voor de juiste dagelijkse verzorging!

Massada mannen

Massada biedt een eigen herenlijn met een mannelijk aroma, Men Re-vitalising & Oxygenating Cream, Men High Power Anti-Aging gel, Men advanced eyecontour care en een Men After Shave. Naaste deze herenlijn zijn ook alle producten van Massada unisex en geschikt voor zowel de mannen- als vrouwhuid. Echter springen sommige huidverzorgingsproducten eruit en zijn deze favoriet bij mannen. Ben je dus op zoek naar een gezichtscreme, masker of oogverzorging voor mannen, een goede gezichtsreiniger of juist een scrub? Deze producten kun je terugvinden op onze website en deze pagina en gemakkelijk hier online bestellen.

Wil je meer weten over Massada's natuurlijke huidverzorgingsproducten? Neem dan een kijkje op onze blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Smooth & Co is bereikbaar op tel.nr. +31(0)332600100 of mail info@smoothandco.nl.

Waarom huidverzorging voor mannen bij Massada online?

Alle producten huidverzorging voor mannen komen voort uit kwalitatief onderzoek en bevatten enkel hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en technologieën die een wetenschappelijk bewezen positief effect hebben op de huid. Massada een holistische huidverzorgingslijn met heerlijke geurende producten (aroma's), die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen te brengen. Meeste formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Alle VEGAN huidverzorgingsproducten zijn aangegeven in onze webshop.

Klant worden