Zonbescherming

De Massada Sun Protection-lijn is rijk aan natuurlijke actieve ingrediënten die zorgen voor een veilige en natuurlijke bescherming tegen de zon. Het voorkomt vlekken en veroudering terwijl het vocht behoudt.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Aftersun (200ml) - Massada Retail
    Hydrateerd en verlicht zonnebrand
    € 10,00
  2. Dit product is niet op voorraad

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

ZON & UV-bescherming 

De Massada Sun Protection-lijn is rijk aan natuurlijke actieve ingrediënten die zorgen voor een veilige en natuurlijke bescherming tegen de zon. Hiermee kan het lichaam een ​​gezonde en perfecte kleur krijgen. Het voorkomt vlekken en veroudering terwijl het vocht behoudt.

Een holistische benadering tot schoonheid

Stuk voor stuk zijn alle MASSADA-producten ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie, bio-stimulatie en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en vooral langdurig jeugdige huid. Dit heeft geresulteerd in een holistische lijn met heerlijke geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen brengen.

Alle formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Meer informatie over de geschikte producten? Neem dan een kijkje op onze Blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies voor jouw droge of gedehydrateerde huid? Neem dan contact met ons op via de mail info@smoothandco.nl of telefonisch via +31 (0)33- 2600 100

Klant worden