Zonbescherming

Massada biedt binnen haar holistische SUN protection-lijn een aantal hoogwaardige formules, die ervoor zorgen dat je met een goed beschermde huid onbezorgd volop kunt genieten van de zon! VEGAN producten. Een combinatie van minerale zonnefilters en natuurlijke actieve ingrediënten

Selectie verfijnen

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

ZON & UV-bescherming 

De Massada Sun Protection-lijn is een combinatie van minerale zonnefilters en rijk aan natuurlijke actieve ingrediënten die zorgen voor een veilige en natuurlijke bescherming tegen de zon. Met Massada is beschermd genieten op een verantwoorde wijze mogelijk. Dit is te danken aan een uitgekiende mix van onder andere minerale zonnefilters en natuurlijke actieve ingrediënten, afkomstig van onder meer planten, kruiden, fruit en bloemen. Als zonnefilters is een mix toegepast van onder andere titanium- en zinkdioxide. Plantenextracten die van nature bekend staan om hun immuniteit verhogende eigenschappen voor je huid zijn toegevoegd om de weerbaarheid én weerstand van je huid tegelijkertijd te versterken.

Massada UV-bescherming spf 30 en 50 voor ieder huidtype

Draag dagelijks zonbescherming op je gezicht en lichaam (maar ook je haar en hoofdhuid) om de huid te beschermen tegen schade door UV-straling. MASSADA's zonbeschermingsproducten bevatten breedspectrum bescherming die de huid dagelijks tegen de blootstelling van schadelijke en huid verouderende UV-stralen beschermd. Verkrijgbaar in milk en olie en voor elk huidtype. Zonbescherming met spf helpt om huidschade en hyperpigmentatie door UV-stralen tegen te gaan en ongedaan te maken. MASSADA biedt zonbescherming aan voor een gevoelige huid, vette huid, onzuivere huid, droge huid en verouderde huid. Voor het gezicht heeft Massada bijvoorbeeld een unieke Sun Face SPF 50 Anti-Aging zonbescherming en voor het Body & hair een heerlijk geurende Sun Mist oil SPF 30.

Wil je meer weten over Massada's natuurlijke huidverzorgingsproducten? Neem dan een kijkje op onze blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Smooth & Co is bereikbaar op tel.nr. +31(0)332600100 of mail info@smoothandco.nl.

Waarom zonbescherming bij Massada online?

Zonbeschermingsproducten komen voort uit kwalitatief onderzoek en bevatten enkel hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en technologieën die een wetenschappelijk bewezen positief effect hebben op de huid. Massada een holistische huidverzorgingslijn met heerlijke geurende producten (aroma's), die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen te brengen. Meeste formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Alle VEGAN huidverzorgingsproducten zijn aangegeven in onze webshop.

Klant worden