Zonbescherming

Massada biedt binnen haar holistische SUN protection-lijn een aantal hoogwaardige formules, die ervoor zorgen dat je met een goed beschermde huid onbezorgd volop kunt genieten van de zon! VEGAN producten. Een combinatie van minerale zonnefilters en natuurlijke actieve ingrediënten

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Aftersun (200ml) - Massada Retail
    Hydrateerd en verlicht zonnebrand
    € 10,00
  2. € 14,50

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

ZON & UV-bescherming 

De Massada Sun Protection-lijn is rijk aan natuurlijke actieve ingrediënten die zorgen voor een veilige en natuurlijke bescherming tegen de zon.

Een combinatie van minerale zonnefilters en natuurlijke actieve ingrediënten

De Sun Protectionlijn van Massada maakt subliem bruinen en goed beschermd genieten van je vakantie op een verantwoorde wijze mogelijk. Dit is te danken aan een uitgekiende mix van onder andere minerale zonnefilters en natuurlijke actieve ingrediënten, afkomstig van onder meer planten, kruiden, fruit en bloemen. Als zonnefilters is een mix toegepast van onder andere titanium- en zinkdioxide. Plantenextracten die van nature bekend staan om hun immuniteit verhogende eigenschappen voor je huid zijn toegevoegd om de weerbaarheid én weerstand van je huid tegelijkertijd te versterken. Dit is natuurlijk een meer dan welkome eigenschap tijdens de zomer!

UV-bescherming spf 30 en 50 voor ieder huidtype

Draag dagelijks zonbescherming op je gezicht om de huid te beschermen tegen schade door UV-straling. MASSADA's zonbeschermingsproducten bevatten breedspectrum bescherming die de huid dagelijks tegen de blootstelling van schadelijke en huidverouderende UV-stralen beschermd. Verkijgbaar in milk en olie voor huid maar ook je haar.

Zonbescherming met spf helpt om huidschade en hyperpigmentatie door UV-stralen tegen te gaan en ongedaan te maken. MASSADA biedt zonbescherming aan voor een gevoelige huid, vette huid, onzuivere huid, droge huid en meer.

Een holistische benadering tot schoonheid

Stuk voor stuk zijn alle MASSADA-producten ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie, bio-stimulatie en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en vooral langdurig jeugdige huid. Dit heeft geresulteerd in een holistische lijn met heerlijke geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen brengen.

Vele formules zijn vrij van parabenen (en anders wat is toegestaan), alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Alle zonneproducten van MASSADA zijn VEGAN.

Meer informatie over de geschikte producten? Neem dan een kijkje op onze Blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies voor jouw droge of gedehydrateerde huid? Neem dan contact met ons op via de mail info@smoothandco.nl of telefonisch via +31 (0)33- 2600 100

Klant worden