Wat leuk dat je je wilt inschrijven voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste producten en acties? Regelmatig handige wax tips en actuele blogartikelen ontvangen in je mailbox over de werking van onze producten en aankomende vakbeurzen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je mist niks meer! 

Met je inschrijving ontvang je 1 tot 2 keer per maand een e-mail van Smooth & Co in je inbox. Het inschrijven voor onze nieuwsbrief is gratis en het is mogelijk om je op elk gewenst moment uit te schrijven.

De voordelen van de nieuwsbrief op een rijtje:

  • Op de hoogte van onze nieuwe producten
  • Als eerste op de hoogte van acties
  • Op de hoogte van actuele blog artikelen
  • Het laatste nieuws omtrent vakbeurzen
  • Iedere nieuwsbrief praktische en handige bruikbare tips

Na je inschrijving ontvang je een e-mail met daarin de vraag om je inschrijving te bevestigen. Zodra je jouw inschrijving hebt bevestigd, is het inschrijfproces afgerond en zul je de eerste nieuwsbrief binnenkort ontvangen.

Klant worden van Smooth & Co?

Wil je graag klant worden bij Smooth & Co? Vraag dan een account aan. Zodra je een account hebt aangemaakt is het mogelijk om te bestellen bij ons distributiecentrum via onze webshop of de Smooth & Co app. Vink het gewenste merk, alledrie kan ook, aan en je kunt voor alle merken bestellingen plaatsen.

Ook het aanmaken van een account heeft verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan een code voor 20% korting op je eerste bestelling. Daarnaast kun je jouw eerdere facturen en bestelgeschiedenis inzien binnen je account en vervolgens direct weer bestellen. Sla producten als favoriet op binnen je account, met één klik op het hartje. Gebruik de handige mobiele bestel app van Smooth & Co om snel te bestellen en de status van je bestelling te bekijken. 

Bij het aanmaken van een account heb je direct de mogelijkheid om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.