Pinkini Wax & Care Collectie (zonder heater) - LYCON

Brazilian Care-Collectie
6 PINKINI producten
PINKINI Brazilian Wax & Care is een nieuwe luxueuze collectie. Absoluut het allerbeste voor een eenvoudige en heel comfortabele intieme wax behandeling. De huid voelt comfortabel en zacht aan, met een langdurig haarvrij resultaat.  
Lees meer
€ 127,00

Producteigenschappen

 • Australian made Australian made
 • Lycon Quality Guarantee Lycon Quality Guarantee
 • Not tested on animals Not tested on animals
Product informatie

PINKINI™BRAZILIAN CARE BY LYCON

Brazilian Care is een nieuwe luxueuze collectie en een noodzaak, omdat Brazilian- en Bikini-wax de meest gevraagde diensten in schoonheidssalons zijn, waarop salons vaak beoordeeld worden. Succesvolle salons weten dat het verlenen van de meest professionele, comfortabele en effectieve Brazilian- en Bikini-waxervaringen de trouw van de klant ten goede komt en voor nieuwe afspraken en mond-tot-mond reclame zorgt.

Deze actuele collectie is een verandering voor u en uw klanten, omdat het absoluut het allerbeste is voor een eenvoudige en heel comfortabele intieme wax. De PINKINI Brazilian Hybrid Hot Wax is een nauwkeurig afgestemde mix tussen de legendarische traditionele hot wax van LYCON en de moderne LYCOtec film wax formules. In combinatie met de verzorgende PINKINI Pré- en Post-waxlotions, zorgt dit voor een vrijwel pijnloze waxbeurt. PINKINI Brazilian Hybrid Hot Wax verwijdert haartjes van slechts 1mm en is perfect voor zelfs de meest gevoelige huid.

Brazilian Care Kit bestaat uit; 1 kilo PINKINI Hybrid Hot wax, Skin Cleanser, Pre-Waxing Oil, Finishing Lotion in 500ml, Lightening Serum en Intimate Mask 500ml.

 

Deze sterke wax verwijdert alle stugge, lange en altijd geschoren haren vanaf 1 mm op ieder deel van de bikinilijn of intieme zone.
 1. Maak de huid schoon met Pinkini Skin Cleanser.
 2. Masseer de te behandelen huid goed in met een beetje Pinkini PRE-WAXING OIL, de olie zorgt er voor dat de wax alleen aan de haartjes trekt en niet aan de huid zelf, zodat een behandeling voor een klant comfortabel en nagenoeg pijnloos wordt.
 3. Breng de wax in gedeeltes aan op de huid met de afgeronde kant van de spatel, TEGEN de haargroei richting in.
 4. Verwijder de wax met een snelle beweging, tegen de haargroei richting in. TIP! Gebruik de LycoJET als nabehandelingswax voor alle verfijnde en donshaartjes, geen pincet meer nodig.
 5. Reinig de huid met Pinkini Skin Cleanser, hiermee sluiten de poriën.
 6. Als laatste masseer je de huid in met Pinkini Finishing Lotion.
 7. Breng Intimate mask aan voor 10 minuten en neem af met een cool compres.
Geformuleerd met LYCON’s unieke technologie met titaniumdioxide en verzorgende Arganolie, Calendula en Kamille om de gevoelige huid te beschermen, kalmeren en hydrateren tijdens het waxen.
Artikelnummer PKK1
Beschrijving Inhoud 6 PINKINI producten
Textuur -

Wij bieden

Hulp nodig? +31(0)33 260 0100

 • Unieke merken en producten
 • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
 • Uitgebreid aanbod van trainingen
 • veilig betalen