Pinkini Lightening Serum - 30ml

Rijk aan vitamine C en hyaluronzuur!
30ml - ook verkrijgbaar in 8 + 1 gratis pack
DE ULTIEME BRAZILIAN CARE-COLLECTIE Een lichtgewicht, helder serum dat gevoelige huid veilig en voorzichtig oplicht. Ideaal voor de bikinizone, oksels, rug van de handen en andere pigmentatiegevoelige gebieden, die vaak hulp nodig hebben. Deze wetenschappelijk geavanceerde formule voor huidoplichting en verheldering van de huid, rijk aan vitamine C, natriumlactaat, beta-glucaan en hyaluronzuur, wordt snel door de huid geabsorbeerd en verbetert effectief de huidskleur. Bij regelmatig gebruik maakt het PINKINI Lightening Serum de huid helderder en voorkomt dat er zich verdere pigmentatie kan ontwikkelen. Deze op resultaat georiënteerde formule is tevens een huidoplichtend antiverouderingsgezichtsserum, dat helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, terwijl het een jeugdige, gelijkmatige glans herstelt. Multitasking op zijn best! Uitsluitend geschikt voor externe gebieden. Vrij van hydrochinon en arbutine.
Lees meer
€ 16,50
Adviesprijs €32,50
PINKINI™BRAZILIAN CARE BY LYCONDE ULTIEME BRAZILIAN CARE-COLLECTIE Een mix van drie krachten – Wetenschap, Natuur én Schoonheid!   Brazilian Care is een nieuwe luxueuze collectie en een noodzaak, omdat Brazilian- en Bikini-wax de meest gevraagde diensten in schoonheidssalons zijn, waarop salons vaak beoordeeld worden. Succesvolle salons weten dat het verlenen van de meest professionele, comfortabele en effectieve Brazilian- en Bikini-waxervaringen de trouw van de klant ten goede komt en voor nieuwe afspraken en mond-tot-mond reclame zorgt. Deze actuele collectie is een verandering voor u en uw klanten, omdat het absoluut het allerbeste is voor een eenvoudige en heel comfortabele intieme

PINKINI™BRAZILIAN CARE BY LYCON
DE ULTIEME BRAZILIAN CARE-COLLECTIE

Een mix van drie krachten – Wetenschap, Natuur én Schoonheid!  

Brazilian Care is een nieuwe luxueuze collectie en een noodzaak, omdat Brazilian- en Bikini-wax de meest gevraagde diensten in schoonheidssalons zijn, waarop salons vaak beoordeeld worden. Succesvolle salons weten dat het verlenen van de meest professionele, comfortabele en effectieve Brazilian- en Bikini-waxervaringen de trouw van de klant ten goede komt en voor nieuwe afspraken en mond-tot-mond reclame zorgt.

Deze actuele collectie is een verandering voor u en uw klanten, omdat het absoluut het allerbeste is voor een eenvoudige en heel comfortabele intieme wax. De PINKINI Brazilian Hybrid Hot Wax is een nauwkeurig afgestemde mix tussen de legendarische traditionele hot wax van LYCON en de moderne LYCOtec film wax formules. In combinatie met de verzorgende PINKINI Pré- en Post-waxlotions, zorgt dit voor een vrijwel pijnloze waxbeurt. PINKINI Brazilian Hybrid Hot Wax verwijdert haartjes van slechts 1mm en is perfect voor zelfs de meest gevoelige huid.

Klanten die een neiging hebben tot pigmentatie? Geen angst, daarvoor hebben we het effectief en eenvoudig te gebruiken PINKINI Lightening Serum en de PINKINI Intimate Wash voor thuisgebruik.

De PINKINI-collectie, met een frisse en kalmerende geur, werd zorgvuldig geformuleerd met een overvloed aan technologisch geavanceerde en natuurlijk kalmerende ingrediënten, die resultaten zonder weerga opleveren.

 

 

Meer informatie
Artikelnummer 2JK1571
Verkoop retailprijs (incl. btw) €32,50
Beschrijving Inhoud 30ml - ook verkrijgbaar in 8 + 1 gratis pack
Textuur -
Lycon lijnen Pinkini

Wij bieden

Hulp nodig? +31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen
  • veilig betalen 
En deze?