Micellar Eye Make-up remover - RefectoCil

non oily
Inhoud: 150ml
De Micellar Eye Make-Up Remover van RefectoCil is zacht en reinigt de ogen grondig. De nieuwe remover verwijdert zelfs de meest intense oogmake-up moeiteloos door de ‘magnetische’ kracht van de micellen. Na gebruik van deze Micellar Eye Make-Up remover zijn de wimpers en wenkbrauwen klaar voor een verfbehandeling.  
Lees meer
€ 7,95
Product informatie

RefectoCil is een ongekend populair merk op het gebied van wimper- en wenkbrauwverf. Bij maximaal 10 minuten inwerktijd heeft u een goed dekkende, wekenlang houdende teint die licht en waterbestendig is bij 3% waterstofperoxide.

De nieuwe RefectoCil Micellar Eye Make-Up Remover verwijdert zelfs de meest intense oogmake-up moeiteloos door de ‘magnetische’ kracht van de micellen. Na gebruik van deze Micellar Eye Make-Up remover zijn de wimpers en wenkbrauwen klaar voor een verfbehandeling.
De voorwaarde voor een geslaagde verfbehandeling met de wimper- en wenkbrauwverf van RefectoCil is dat de wimpers en wenkbrauwen geheel vetvrij zijn. Alleen dan kan een perfect en langdurig resultaat worden bereikt. De nieuwe formule is olie vrij en versterkt de wimpers!

TIP!
Gebruik deze Eye Make-Up Remover dus ook bij dames zonder make-up, zodat de huid goed vetvrij is. Alleen dan ga je voor het beste resultaat! RefetoCil.. Laat je ogen stralen!

Artikelnummer M05889
Beschrijving Inhoud Inhoud: 150ml
Textuur -
assortiment verf
Lycon lijnen Refectocil
producttype cream

Wij bieden

Hulp nodig? Bel of whatsapp:
+31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Eenmalig 20% korting op je bestelling
  • Gratis verzending boven de €200
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen