REFECTOCIL

Het bestellen van RefectoCil producten kan tegenwoordig gemakkelijk via Smooth & Co. Één blik zegt meer dan duizend woorden... Wimpers en wenkbrauwen vormen een belangrijk middelpunt van het gezicht! RefectoCil speelt in op de huidige trends, is ongekend populair en marktleider op het gebied van wimper- en wenkbrauwverfproducten. We bieden ook workshops voor kleur op maat en BrowLamination, klik hier voor meer informatie.

Selectie verfijnen
Lycon lijnen

22 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wenkbrauwverf en benodigdheden online kopen?

Wil jij jouw wenkbrauwen verven met kwaliteitsproducten? Probeer dan eens de wenkbrauwverf van RefectoCil, nu te koop bij Smooth & Co je LYCON wax leverancier. Wenkbrauwverf is een ideale oplossing voor vrouwen die niet iedere dag mascara willen dragen. Daarnaast kun je met de wenkbrauwverf van RefectoCil in veel gevallen zelf de kleuren samenstellen. Wil je meer weten over de wenkbrauwverf van RefectoCil en alle mogelijkheden van het product? Op deze pagina voorzien we je van alle verfproducten en benodigdheden.

De verschillende mogelijkheden van RefectoCil wenkbrauwverf

Wenkbrauwen zijn een opvallend onderdeel van het gezicht. Het is daarom ook belangrijk dat deze er goed en verzorgd uitzien. De wenkbrauwen hebben daarnaast de juiste verzorging en styling nodig. RefectoCil begrijpt dit en ontwikkelt de producten continu. We bieden dan ook wenkbrauwverf aan welke te mengen is met verschillende kleuren. Uiteraard kun je met jouw eigen creativiteit ook diverse kleuren met elkaar mengen. In onze LYCON workshop wenkbrauw styling-waxen-verven gaan we dieper in over het mengen van de kleuren op de juiste manier. 

Reinigen, beschermen en verzorgen met producten van Refectocil

Natuurlijk is je huid rondom de ogen belangrijk voor je start met verven. RefeCtocil heeft verschillende producten om je huid te reinigen, beschermen en te verzorgen. Ook bieden wij van ons merk MASSADA een Botanic eye mack-up remover met 100% natuurlijke ingredienten, Micellar water en verzorgende oog serums en cremes. Nieuwsgierig? Lees meer over de natuurlijke huidverzorging van ons merk MASSADA - The Natural Therapy

Hulp nodig?

Kunnen we je helpen of extra informatie geven over onze producten van onze merken MASSADA, GEMOLOGY of ons wax merk LYCON? Twijfel niet en bel ons dan zeker! We helpen je graag via telefoonnummer: +31 (0)33-2600100 of mail ons via info@smoothandco.nl.

Klant worden