SALE

Op deze pagina vind je onze acties en cosmeticaproducten die in prijs zijn verlaagd. De producten hebben diverse kortingen en zijn direct uit voorraad leverbaar! De acties zijn tijdelijk dus sla direct je slag en koop jouw favoriete cosmetica met korting. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Zoveel wensen, zoveel waxen… Nieuwe waxsoorten!!

Het LYCON assortiment breidt uit! Zomerse nieuwe waxen van LYCON zoals de ultramilde Apricot Hot Wax. Deze oranje nieuwkomer bevat verzorgende abrikozenpitolie en kamille extract, die zorgen dat dit een aangename waxbehandeling is. Dit komt tevens door de milde samenstelling, flexibele textuur, lage gebruikstemperatuur, de flinterdunne wijze van applicatie en niet in de laatste plaats door de sprankelende geurbeleving. Uiteraard is deze te gekke nieuwe Wax ook crueltry free en tevens glutenvrij

Het merk Lycon

LYCON werd als merk reeds in 1978 in Australië opgericht door Lydia Jordane, een internationaal befaamde schoonheidsspecialiste. Al decennialang stelt het merk dé norm op wereldwijd niveau en is marktleider met voortdurend de meest nieuwe innovaties. Alle LYCON-producten zijn innovatief, trendy én vooral trendsettend. Hiermee kun je jezelf al waxprofessional gegarandeerd onderscheiden!

 
LYCON is hét meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. De ‘crème de la crème’ van de ontharingswaxen. Geniet wereldwijd bovendien een ongeëvenaarde erkenning voor professionele productkwaliteit, de meest nieuwe trainingen, loyaliteit en integriteit.
 

Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm!

De LYCON wax formules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes bij o.a. de bikinilijn, bovenlip, oksels, het torso en de rug van mannen kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft wekenlang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!
 

Kies de juiste wax! We helpen je op weg ...

  • Hot wax: Gezicht, oksels, bikinilijn en brazilian waxing
  • LycoJET wax: Gebruik na de Hot wax als nabehandeling verwijdert alle donsharen.
  • Strip Wax: Grote oppervlaktes zoals benen.
  • LycoTEC wax: Full body wax voor de gevoelige huid en klanten met een allergie.

Snel, secuur, commercieel slim én vrijwel pijnloos waxen

De LYCON waxen zijn door hun samenstelling en kracht heel efficiënt in gebruik. De waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, waardoor de LYCON wax behandelingen voor klanten veel sneller en nóg secuurder verlopen. LYCON maakt het waxen daardoor bovendien vrijwel pijnloos! De combinatie van zacht- en mildheid voor de huid, een 100% haarvrij resultaat en de snelheid van behandelen maakt LYCON een logische keuze voor slimme waxing professionals.
 

Smooth & Co, de Lycon wax groothandel

Smooth & Co is de exclusieve distributeur van LYCON WAX in de Benelux. Salons die met LYCON gaan werken, kunnen rekenen op professionele trainingen, verkoopondersteuning, gratis klantendagen en als groothandel verzenden wij elke werkdag! Wil je je echt onderscheiden in het waxen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Perfect en pijnloos waxen begint met een professionele LYCON wax Training. Wij bieden gespecialiseerde trainingen en doelgerichte workshops. Zowel voor starters als ervaren wax professionals. Je wordt begeleid door zeer ervaren trainers die jou de fijne kneepjes van het professionele waxen leren. Na het volgen van een training kun je direct in je eigen salon aan de slag met de producten en behandelmethoden van LYCON.
 

Hulp nodig?

Kunnen we je helpen of extra informatie geven over onze producten? Wil je LYCON op een spraakmakende manier introduceren in je salon, een training volgen, tips & trucs ontvangen óf zie je door de vele waxsoorten het spreekwoordelijke waxbos even niet meer en moeite met inkopen? Twijfel niet en bel ons dan zeker! We helpen je graag via telefoonnummer: +31 (0)33-2600100 of mail ons via info@smoothandco.nl.
Klant worden