The Limited edition Box Gemology

Shining Star!
Inhoud: 3 producten
Diamonds are a skin’s best friend in a Box…! De meest exclusieve lijn op basis van diamant van GEMOLOGY COSMETICS verenigt ongekend luxueuze huidverbeterende verzorgingsproducten met een dito effectiviteit, als het gaat om zichtbare én voelbare huidverjonging. Alle producten uit deze lijn zorgen voor een stralende, natuurlijk glanzende en mooie heldere teint en een opvallend gladde huid. Gemology Cosmetics presenteerd The Limited Edition Box met 2 producten uit de Diamant Line, met ‘shining star’-ingrediënt voor een jeugdige, gladde huid met een heldere en stralende teint en een oog contour creme voor een zichtbare stralende blik.
Lees meer
€ 89,50
Adviesprijs €179,00
Gemology Cosmetics presenteerd The Limited Edition Box met 2 producten uit de Diamant Line, met ‘shining star’-ingrediënt voor een jeugdige, gladde huid met een heldere en stralende teint en een oog contour creme voor een zichtbare stralende blik.SERUM JEUNESSE HEMATITE & DIAMANT De bewezen doeltreffendheid van zwarte hematiet op de dichtheid van collageen, in combinatie met het natuurlijk liftende effect van diamant maken van dit serum een ongekend effectieve schoonheidsbehandeling. De huid wordt weer stevig, veerkrachtig en voelt aangenaam soepel aan. CONTOUR DES YEUX  Een uniek product, aangepast aan de 2 problemen van de oogomtrek: tegen wallen,

Gemology Cosmetics presenteerd The Limited Edition Box met 2 producten uit de Diamant Line, met ‘shining star’-ingrediënt voor een jeugdige, gladde huid met een heldere en stralende teint en een oog contour creme voor een zichtbare stralende blik.

SERUM JEUNESSE HEMATITE & DIAMANT 
De bewezen doeltreffendheid van zwarte hematiet op de dichtheid van collageen, in combinatie met het natuurlijk liftende effect van diamant maken van dit serum een ongekend effectieve schoonheidsbehandeling. De huid wordt weer stevig, veerkrachtig en voelt aangenaam soepel aan.

CONTOUR DES YEUX 
Een uniek product, aangepast aan de 2 problemen van de oogomtrek: tegen wallen, tegen donkere kringen. Voor een zichtbaar stralende blik.

Over diamant… 

Diamanten zijn misschien wel één van de meest bekende en sowieso meest begeerde edelstenen ter wereld. Ze ontstaan in de gesteenten periodiet en eklogiet op ca. 200 kilometer diep in de aardlagen. Er heerst daar een dusdanig hoge atmosferische druk, dat pure koolstof wordt veranderd in diamant. Het is ook één van de meest zuivere en hardste mineralen die bestaat. De naam is afgeleid van het Griekse woord ‘adamas’, dat ontembaar of onoverwinnelijk betekent. De diamant wordt ook wel de ‘koning der edelstenen’ genoemd. Deze prachtige edelsteen vormt niet alleen de basis voor de meest luxueuze en kostbare sieraden, maar heeft ook diverse positieve eigenschappen voor je huid.

‘Shining star’-ingrediënt voor een jeugdige huid met een gave en stralende teint
Diamantpoeder is letterlijk een bijzonder ‘shining star’-ingrediënt! Het zorgt voor een mooi soft focus-effect op je huid, dankzij de lichtweerkaatsende werking van het vermalen edelsteenpoeder. Het werkt zo als een soort slim filter om je zichtbare poriën te verminderen en een eventueel glimmende huid perfect te matteren. Hierdoor krijgt je huid onmiddellijk een gave, opvallend heldere, frisse én mooie stralende teint. 

Meer informatie
Artikelnummer V_0008
Verkoop retailprijs (incl. btw) €179,00
Beschrijving Inhoud Inhoud: 3 producten
Textuur -
Behoeften lichaamsbehandelingen
merken GEMOLOGY

Wij bieden

Hulp nodig? +31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen
  • veilig betalen