Spateltechniek gezicht & oksels Wax Workshop - Lycon

Spateltechniek
duur 3,5 uur met model
3,5 uur durende workshop. De workshop start met een step-by-step uitleg over het LYCON-concept. Je maakt kennis met de productlijnen en de unieke waxsoorten LYCON Hot Wax en LycoJET worden gedemonstreerd. Je hebt een model nodig. Je leert de spateltechnieken aan met de waxsoorten hot wax en lycojet voor de behandelingen; bovenlip, wenkbrauwen, kin, wangen, kaaklijn en oksels.
Lees meer
€ 99,00
Opties:

* Verplichte velden

Je gekozen opties

€ 99,00

Samenvatting
  Deze LYCON workshop spateltechniek is speciaal bedoeld voor schoonheidsspecialistes die al waxbehandelingen voor het gezicht aanbieden en willen overstappen naar de producten en behandelmethoden van LYCON of in hun salon willen uitbreiden. Een groot deel van de workshop is gericht op praktijktraining. Je oefent de verschillende wax technieken voor de bovenlip, wenkbrauwen, kin, wangen, kaaklijn en oksels. Daarbij wordt uitgebreid stilgestaan bij het comfort en klant vriendelijkheid naar je klanten toe. In de workshop maak je kennis met het LYCON-concept, het LYCON-productassortiment, SPA en After Wax Care @home. Tenslotte besteden we aandacht aan vragen die je in de praktijk kunt tegenkomen, after care
  Deze LYCON workshop spateltechniek is speciaal bedoeld voor schoonheidsspecialistes die al waxbehandelingen voor het gezicht aanbieden en willen overstappen naar de producten en behandelmethoden van LYCON of in hun salon willen uitbreiden.
  Een groot deel van de workshop is gericht op praktijktraining. Je oefent de verschillende wax technieken voor de bovenlip, wenkbrauwen, kin, wangen, kaaklijn en oksels. Daarbij wordt uitgebreid stilgestaan bij het comfort en klant vriendelijkheid naar je klanten toe.
  In de workshop maak je kennis met het LYCON-concept, het LYCON-productassortiment, SPA en After Wax Care @home.
  Tenslotte besteden we aandacht aan vragen die je in de praktijk kunt tegenkomen, after care behandelingen en producten die je klanten thuis kunnen gebruiken.
  Voor meer informatie over deze training klik hier
  Meer informatie
  Artikelnummer SC021-bundel
  Beschrijving Inhoud duur 3,5 uur met model
  Textuur -

  Wij bieden

  Hulp nodig? +31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen
  • veilig betalen 
  En deze?