START-UP WAX KIT - LYCON

Full Body wax
Inhoud: 5 producten - Alle producten zijn ook los verkrijgbaar
Start vandaag nog met LYCON wax in je salon! Een volledig wax pakket geschikt voor het volledige lichaam. Zeer efficiënt in gebruik, lage temperaturen, makkelijk aan te brengen en te verwijderen zonder waxing strips. INHOUD: 1 x Digitale wax Heater (500gr) 1 x LYCOdream Hybrid wax (500 gr) 1 x Pre- Post Kit ((Lycotane, Pre-Waxing Oil, Tea-Tree Soothe, Tea-Tree Perfect, Wax Solvent) 1 x regular spatels(100 stuks) 
Lees meer
€ 132,90

Producteigenschappen

  • Australian made Australian made
  • Lycon Quality Guarantee Lycon Quality Guarantee
  • Not tested on animals Not tested on animals
Product informatie

LYCOdream is dé perfecte mix van Hot Wax en LycoTec wax! Zeer elastich, zacht voor de huid maar een echte krachtpatser. Verwijdert haar vanaf 1 mm in het gezicht, is makkelijk aan te brengen, lage gebruikstemperatuur dus aangenaam voor de klant en geschikt voor volledig lichaam. Dun aanbrengen dus heel voordelig. Comfortabele wax!

Deze sterke maar flexibele wax verwijdert alle stugge, lange en altijd geschoren haren vanaf 1 mm op ieder deel van het lichaam.
Maak de huid schoon met Skin Cleanser. 2. Masseer de te behandelen huid goed in met een beetje PRE-WAXING OIL, de olie zorgt er voor dat de wax alleen aan de haartjes trekt en niet aan de huid zelf, zodat een behandeling voor een klant comfortabel en nagenoeg pijnloos wordt. 3. Breng de wax in gedeeltes aan op de huid met de afgeronde kant van de spatel, TEGEN de haargroei richting in. 4. Verwijder de wax met een snelle beweging, tegen de haargroei richting in. TIP! Gebruik de LycoJET als nabehandelingswax voor alle verfijnde en donshaartjes, geen pincet meer nodig. 5. Reinig de huid met Skin Cleanser, hiermee sluiten de poriën. 6. Als laatste masseer je de huid in met een naverzorging van LYCON
Artikelnummer SC55
Beschrijving Inhoud Inhoud: 5 producten - Alle producten zijn ook los verkrijgbaar
Textuur -
Toepassing benen/armen, brazilian/bikini, gezicht, oksels, volledig lichaam, wenkbrauwen

Wij bieden

Hulp nodig? +31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen
  • veilig betalen