Sun Faker (250ml) - Lyco-Bronze

With mango butter and argan oil!
Inhoud: 250 ml
Levert snel een zonvrije, streeploze bruine kleur, met ingebouwde vochtregulerende middelen voor het gezicht en lichaam. Een unieke combinatie van geavanceerde bruiningsmiddelen zorgt voor een gelijkmatige, langdurige, natuurlijk ogende brons kleur en een prachtig tropisch aroma dat de zintuigen naar een exotisch eiland vervoert tijdens een nacht bruinen.
Lees meer
€ 8,95
Adviesprijs €17,95
Product informatie

Levert een zonvrije, streeploos bruine, snelle Tan, met ingebouwde vocht inbrengende middelen voor het gezicht en lichaam. Een unieke combinatie van geavanceerde bruiningsmiddelen zorgt voor een gelijkmatige, langdurige, natuurlijk ogende gouden kleur en een prachtig tropisch aroma dat de zintuigen naar een exotisch eiland vervoert tijdens een nacht bruinen.

Mooi bruin zonder zon
GEBRUIKSAANWIJZING LYCO-BRONZE Sun Faker 1.Het is het beste om de huid grondig te exfoliëren voordat u gaat bruinen (Gebruik en scrubhandschoen of scrub zonder olie, gebruik geen zeep). 2.Het is het beste om rubberen handschoenen te gebruiken om de kleur aan te brengen. Breng LYCO-BRONZE Sun Faker aan op een volledig droge huid door de tan grondig over het hele lichaam en licht over het gezicht te masseren. Spaarzaam gebruiken op de knieën, ellebogen en enkels, vermijd de wenkbrauwen en haarlijn. 3.Om de bruining te intensiveren, kan kort daarna een tweede applicatie worden aangebracht. 4.Trek de handschoenen uit en breng vervolgens lichtjes een kleurtje aan op de rug van uw handen en polsen, wat u zou hebben gemist tijdens het aanbrengen van een lichaams- en gezichtsbruining. Als u geen rubberen handschoenen gebruikt, schrob dan onmiddellijk uw handen en nagels om vlekken te voorkomen na elke toepassing. Laat de kleur volledig drogen voordat u zich aankleedt. 5.Breng LYCO-BRONZE Sun Faker om de paar dagen opnieuw aan om de bruine kleur te behouden en gebruik om de dag Soothing Cream om de huid te hydrateren en de bruine kleur te verlengen. Scrub wekelijks met Body Exfoliant voor een continue egale bruine teint. Wacht 24 uur na het harsen voor gebruik. WAARSCHUWING: WAARSCHUWING: LYCO-BRONZE Sun Faker is een huidskleurstof; het beschermt niet tegen UV-straling en/of zonnebrand. Gebruik altijd zonnebrandcrème bij blootstelling aan de zon.
MangoBoter en Arganolie Let op: We kiezen ervoor om te formuleren met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en we kiezen ervoor om niet te formuleren met ingrediënten die niet passen in onze filosofie zoals parabenen, ftalaten, formaldehyde, hydrochinon etc.
Artikelnummer LSBSF250
Verkoop retailprijs (incl. btw) €17,95
Beschrijving Inhoud Inhoud: 250 ml
Textuur -
producttype cream
Kenmerk dierproefvrij, glutenvrij
Lycon lijnen Lyco-bronze

Wij bieden

Hulp nodig? Bel of whatsapp:
+31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Eenmalig 20% korting op je bestelling
  • Gratis verzending boven de €200
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen