PINKINI starterskit Brazilian Waxing - Lycon

Voor de professional!
Een luxueuze en complete lijn speciaal voor de intieme zones! Dit pakket bevat de volgende producten:  1 ltr heater wit of zwart, 1 kg PINKINI Hybride hot wax , skin cleanser, pre-waxing oil, finishing lotion, wax solvent, ingrown X-It spray en 200 houten regular spatels. Lees hier meer over LYCON WAX.  
Lees meer
€ 215,00

Producteigenschappen

 • Australian made Australian made
 • Lycon Quality Guarantee Lycon Quality Guarantee
 • Not tested on animals Not tested on animals
Opties:

* Verplichte velden

Je gekozen opties

€ 215,00

Samenvatting

  Deze actuele collectie is een verandering voor jouw en je klanten, omdat het absoluut het allerbeste is voor een eenvoudige en heel comfortabele intieme wax. De PINKINI Brazilian Hybrid Hot Wax is een nauwkeurig afgestemde mix tussen de legendarische traditionele hot wax van LYCON en de moderne LYCOtec film wax formules (dus heel flexibel) of kies voor de nr. 1 wax wereldwijd SoBerry HOT wax, krachtig en goeie grip! In combinatie met de verzorgende PINKINI Pré- en Post-waxlotions, zorgt dit voor een vrijwel pijnloze waxbeurt. LYCON Wax verwijdert haartjes van slechts 1mm en is perfect voor zelfs de meest gevoelige huid. 

  1. Maak de huid schoon met Lycotane Skin Cleanser. 2. Masseer de te behandelen huid goed in met een beetje Pre-Waxing Oil, de olie zorgt er voor dat de wax alleen aan de haartjes trekt en niet aan de huid zelf, zodat een behandeling voor een klant comfortabel en nagenoeg pijnloos wordt. 3. Breng de wax in gedeeltes aan op de huid met de afgeronde kant van de spatel, tegen de haargroeirichting in. 4. Verwijder de wax met een snelle beweging, tegen de haargroeirichting in. 5. Reinig de huid met Lycotane Skin Cleanser, hiermee sluiten de poriën. 6. Als laatste masseer je de huid in met de Finishing Lotion.
  Meer informatie
  Artikelnummer CS047
  Textuur diverse
  Toepassing brazilian/bikini

  Wij bieden

  Hulp nodig? +31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen
  • veilig betalen