caviar massada anti aging
MASSADA

De MASSADA Caviar-lijn, meer dan slechts het neusje van de zalm…!

Het neusje van de zalm…? Nee, de exclusieve luxe van de steur! MASSADA biedt de weldaden en luxe van kaviaar en heeft dit bijzondere ingrediënt van Moeder Natuur toegepast in haar geavanceerde Caviar-lijn. Deze drie intensief huidverbeterende producten zorgen voor een opvallend stevige en energieke huid, die rijkelijk is voorzien van voedende, herstellende én effectieve anti-aging werkstoffen!

Kaviaar bestaat uit de onbevruchte eitjes van de vis de steur. Het wordt beschouwd als een exclusieve delicatesse. Het wordt ook wel het “zwarte goud” genoemd en dat is niet voor niets. Het is een heel exclusief natuurproduct, dat vaak wordt geserveerd onder de jet set van deze wereld, in de betere restaurants en op chique feestjes.

Wat doet kaviaar voor je huid?
Voor onze huid heeft kaviaar ook diverse heel positieve eigenschappen. De celstructuur ervan vertoont namelijk een opvallende overeenkomst met de natuurlijke celstructuur van onze huid. Kaviaar bevat belangrijke voedingsstoffen voor je huid, waaronder proteïnen, peptiden en essentiële aminozuren. Deze ondersteunen onder andere de activiteit van je fibroblasten en helpen de afbraak van collageen te voorkomen. Kaviaar stimuleert tevens een gezonde celfunctie en activeert het zelfherstellend vermogen van je huid.

Zichtbare én voelbare resultaten
Deze bijzondere eigenschappen van kaviaar hebben zichtbare én voelbare resultaten ten aanzien van je huid. Kaviaar zorgt ervoor dat het keratineniveau van je huid op peil blijft, ofwel weer wordt aangevuld en dat merk je duidelijk aan de stevigheid ervan. De kleine zwarte eitjes zorgen er tevens voor dat de vocht- en vetbalans van je huid wordt geoptimaliseerd, hetgeen zorgt voor een jeugdige glans en een comfortabel huidgevoel. Je celstofwisseling verbetert, de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd en irritaties zoals roodheid en UV-schade worden effectief gekalmeerd en hersteld.
De MASSADA Caviar-lijn

De drie producten uit de MASSADA Caviar-lijn houden je de huid langdurig jeugdig, opmerkelijk zacht en bovenal intens stralend. Deze lijn bevat veel proteïnen, vitamines, in vet oplosbare werkstoffen, fosfolipiden, vetzuren en antioxidanten. Kaviaar vertraagt huidveroudering en maakt rimpels minder zichtbaar. Daarnaast worden je bestaande rimpels minder diep en het herstelt de glans, zachtheid en levendigheid van je huid. Wow en dat zie je!

MASSADA Serum Caviar
Het MASSADA Serum Caviar is speciaal ontwikkeld voor de droge, futloze en rijpere huid, die eerder dan gewoonlijk is verouderd. Dit exclusieve serum heeft bio-stimulerende, antioxidant- en voedende eigenschappen. De samenstelling op basis van kaviaar-extract, roos-extract en een hoog gehalte vitamine E bestrijdt de tekenen van chronische huidveroudering. Je gebruikt dit luxe serum dagelijks na het reinigen van je huid en vóór het aanbrengen van je dag- en nachtcrèmes.

MASSADA Anti-Aging Caviar Cream
Dit is dé crème de la crème uit de MASSADA Caviar- lijn! Ervaar hoe het kaviaar-extract je droge, verouderde en vermoeide huid een regelrechte huidverjongende en regenererende boost geeft! De samenstelling bevat tevens kaviaarextract, paardenstaart, navelkruid, sojalecithine, sint-janskruidolie, salie en jojoba olie. Dankzij de krachtige antioxidant-eigenschappen voorkomt deze rijke formule dat expressielijntjes opnieuw zichtbaar worden. Je huid ziet er egaler uit, is gerevitaliseerd en voelt ongekend zijdezacht aan!

MASSADA Anti-Aging Caviar Eye Contour
De huid van je oogcontouren is geneigd is om als eerste aan stevigheid te verliezen, fragieler te worden en is onderhevig is aan de vorming van expressielijntjes en kraaienpootjes. Deze exclusieve oogcrème is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de fijne en tere huid rondom je ogen. De formule op basis van kaviaar-extract, jojoba olie, rozenbottel-extract, groene olijf-extract en vitamine E bevat tevens proteïnen en co-enzymen, die expressielijntjes helpen verminderen. Je huidweefsels worden weer stevig en sterker dankzij krachtige antioxidant- en versterkende eigenschappen, voor een mooie open blik en een jeugdige oogopslag!

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts

Volg ons op Instagram