LYCON

Ga met LYCON voor
goud deze zomer!

Geef een ongekende boost aan je salon met dit epische merk onder de professionele waxen! LYCON levert gegarandeerd superieure resultaten in alle opzichten. De lage gebruikstemperatuur, de elasticiteit en de ongekende zachtheid van onze waxen zorgen voor een aangename klant ervaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes. Reeds vanaf 1 mm zorgt LYCON voor een volledig en langdurig haar vrij resultaat voor daadwerkelijk álle soorten haargroei.

O WOW…  LYCON in vloeibare goud
LYCON Active GOLD Strip wax ideaal voor grotere oppervlaktes zoals benen, armen, borst en rug. Verwijdert haar snel, effectief en verzacht de huid! GOLD Strip wax wordt zeer dun aangebracht. Bevat de verzachtende voordelen van kamille en de beste kwaliteit Micro Mica. Trekt niet aan de huid! Verkrijgbaar in 800ml goed voor maar liefst 23 onderbeen behandelingen. Speciale aromatische oliën zijn toegevoegd om hun verzorgende en kalmerende effect. Zelfs de meest veeleisende cliënt kan nu vertrouwen op volledig comfort. Ook verkrijgbaar in cartridges.

De zeer geliefde strip wax ‘gold’ ook verkrijgbaar in Hot wax!
Deze sterke wax op basis van natuurlijke hars en bijenwas is een MUST HAVE in elke salon. Active GOLD Hot wax is ongelofelijk sterk, bevat de verzachtende voordelen van kamille en de beste kwaliteit van Micro Mica. Een MAGIC product om mee te werken! Verwijdert haar al vanaf 1 mm op ieder deel van het gezicht of lichaam, ook perfect voor de Full Brazilian! Belangrijk; Breng voor het aanbrengen van de hot wax LYCON’s Pre-Waxing Oil aan op de huid. De olie zorgt er voor dat de wax alleen aan de haartjes trekt en niet aan de huid zelf, zodat een behandeling voor een klant comfortabel en nagenoeg pijnloos wordt.

LYCON hot waxen bevatten een selectie van de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Ze verzorgen de huid, waardoor deze zacht, glad en volledig haarvrij aanvoelt.

Voordelen Lycon Precision Waxing The World’s BEST since 1978!

  • Ontharen vanaf 1 mm!!!
  • Uiterst zacht voor de meest gevoelige huid
  • Wordt aangebracht op lage temperaturen
  • Geen huidirritaties of roodheid
  • Efficiënt in gebruik!
  • Perfect resultaat en 100% haarvrij
  • Vernieuwend en Trendsettend!
  • Breed aanbod aan wax en retail producten

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts