LYCON

LYCON HOT WAX BEADS

The beads you’ve been waiting forLYCON introduceert dé Hot Wax korrels met de vertrouwde ingrediënten die je gewend bent van de kilo’s. Deze blog vertelt je alles wat je moet weten over de revolutionaire Rosette Hot Wax Beads, dé Wax parels van LYCON.

Maak kennis met de innovatieve Rosette Hot Wax Beads van LYCON

Eenvoudige doseerbaarheid en vertrouwde kwaliteit

Your new favourite jewels just arrived! Met de Rosette Hot Wax korrels ben je verzekerd van dezelfde hoogwaardige ingrediënten als die je al kent van de LYCON Hot Wax in kiloverpakkingen. Wat deze Wax parels echter onderscheidt, is het gemak van doseren en het gebruiksgemak. Ze zijn verpakt in een handige, hersluitbare zak, waardoor je precies de juiste hoeveelheid Wax kunt nemen voor elke behandeling.

De perfecte oplossing voor zachte en effectieve ontharing

Rosette Hot wax Beads verwijdert zelfs de aller dikste en stugste haartjes, terwijl het tegelijkertijd een ultra kalmerend effect heeft op de huid. Dankzij de toevoeging van rozen, kamille en de unieke titaniumdioxide-technologie van Lycon voelt de huid na het waxen zacht en gekalmeerd aan.

Geschikt voor verschillende toepassingen

Deze Hot Wax is veelzijdig en perfect geschikt voor verschillende toepassingen. Het is ideaal voor het waxen van het gezicht, de oksels, de bikinilijn en het biedt de ultieme ervaring voor de Brazilian Wax. Wat Rosette Hot Wax korrels XXX zo bijzonder maakt, is dat het uiterst zacht en efficiënt is, dus 100% haarvrij resultaat. Het hecht alleen aan de haartjes en trekt niet aan de huid, wat zorgt voor een comfortabele en effectieve waxbehandeling.

Bereik snel een volledig haarvrije huid met dé Wax parels van LYCON in twee eenvoudige stappen:

Voor een volledig haarvrij resultaat adviseren wij te waxen in twee stappen. Stap 1 verwijder alle stugge en vele haren met Lycon’s Hot Wax en stap 2 verwijder de laatste donshaartjes en verfijnde haartjes met de LycoJet. Met de Hot wax kilo blokken én de Wax parels verwijder je dus moeiteloos alle soorten haren voor een perfect en langdurig haarvrij resultaat. Geen pincet meer nodig!

Er zijn verschillende ‘Wax-smaken’ Hot Wax en Lycojet Hot Wax, voor in elke salon een eigen uitstraling en beleving naar de klant, de werking is hetzelfde van elke Wax-smaak. De veelzijdige Wax parels en kilo’s zijn geschikt voor alle Wax toepassingen, van gezicht en oksels tot bikinilijn en Brazilian waxing, waardoor je op elke gewenste plek een haarvrije huid kunt bereiken. Samen met de pre- and post producten van LYCON de ultieme oplossing voor snelle, effectieve en pincet vrije ontharing.

Bestel nu ONLINE

Bestel nu moeiteloos de nieuwe LYCON Wax korrels bij jouw vertrouwde hars leverancier, zowel voor bestaande klanten als nieuwe klanten bij Smooth & Co. Met een bestaand account kun je direct je bestelling plaatsen en wordt deze zelfs op dezelfde dag verzonden als je voor 15:00 uur bestelt.

Nieuwe klanten
Het aanmaken van een account heeft vele voordelen:

  • 20% korting op je eerste bestelling
  • Sneller bestellen en betalen
  • Status van de bestelling bekijken
  • Bestelgeschiedenis inzien

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts

LYCON

De ideale wax training voor starters

 - 

Ben jij een startende waxer en ga jij binnenkort een salon openen? Wil jij daarnaast kennis maken met de speciale wax behandelmethoden van Lycon? Dan zit je bij Smooth &… Lees meer

pinkini brazilian wax behandeling
Geen categorie

Alles over Brazilian Waxing!

 - 

Hoor jij nou ook regelmatig je klanten klagen over het scheren van de intieme zone? Iedere week dealen met stoppels, ingegroeide haren en irritatie van de huid? En klanten die… Lees meer