massada the natural therapy
Geen categorie

Goede voornemens? Yes you can met de merken van Smooth & Co!

Het is januari 2019, de start van een heel nieuw jaar met namens ons om te beginnen natuurlijk de allerbeste wensen voor jou en hen die je lief zijn. De feestdagen zijn achter de rug en zoals ieder jaar zijn de goede voornemens weer actueel. Wat zijn die van jou en vooral: ga je ze deze keer volhouden…?  

Goede voornemens, wie kent of heeft ze niet? Er is immers altijd wel iets dat je zou willen of kunnen verbeteren aan je lifestyle. De meest bekende zijn natuurlijk stoppen met roken (gelukkig hebben steeds minder mensen deze slechte en heel ongezonde gewoonte), afvallen, meer bewegen, zorgen voor meer ontspanning en minder stress, voldoende water drinken en in het algemeen beter voor jezelf zorgen. Met onze merken kunnen we daaraan in elk geval actief een aantal positieve steentjes bijdragen!:)

Afvallen en… weg met die plaatselijke bourgondische rondingen!
De decembermaand en de feestdagen stonden voor velen weer in het teken van uitgebreid genieten van rijkelijk bedeelde kersdiners. De weegschaal liegt helaas niet, als deze aangeeft dat er wel wat kilo’s af mogen. Balans in je voeding is dan natuurlijk de eerste stap, want elk pondje gaat nog steeds door het mondje! Maar ook plaatselijk kun je wat doen aan storende bourgondische rondingen met GEMOLOGY Crème Minceur Saphir & Rubis. Deze intensief verstevigende en plaatselijk afslankende bodyformule bevat onder andere de edelstenen Saffier (tonifiërend) en Robijn (maakt je huidtextuur glad en uitzonderlijk zacht). De toegevoegde  etherische olie Cedrol heeft een vetafbrekende werking. Deze olie vermindert tevens onderhuidse vetreserves én tevens cellulite, dus pak je dat hinderlijke fenomeen ook gelijk aan!

Meer water drinken, ook voor je huid
Water drinken, we weten inmiddels vrijwel allemaal wel, dat dit van groot belang is voor een gezond lichaam én een mooie huid van binnenuit. Zo’n twee liter per dag hebben we ongeveer nodig om ons lichaam te zuiveren en goed te hydrateren van binnen uit. Ook van buiten af heeft je huid voldoende vocht nodig, om mooi, gezond en langdurig jeugdig te blijven. De MASSADA HYALURONZUUR-LIJN vult het natuurlijke hyaluronzuurniveau in je huid snel en doeltreffend aan, zodat de huid soepeler en zachter wordt, er jeugdig uitziet en weer comfortabel, zacht, goed gehydrateerd en soepel aanvoelt. Proost op een gezonde manier van hydratatie!


Vaker bewegen, ook skin deep…
Voldoende lichaamsbeweging is onmisbaar voor een fit en vitaal lichaam en een goede ‘energy flow’. Dat geldt ook voor je huid. Door je huid regelmatig een peeling te geven, zet je je diepere huidlagen aan het werk om te zorgen voor de aanmaak van onder meer nieuwe huidcellen, elastine en collageen. De GEMOLOGY Peeling Ambre Bleue is zo’n peeling die je huid stevig laat “bewegen” dankzij fruitzuren. Deze ‘personal trainer’ voor je gezichtshuid verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen, zorgt voor een mooie gezonde glans en laat je gezichtshuid fluweelzacht aanvoelen. Waar wacht je op? Start vandaag nog!:)

Beter voor jezelf zorgen: 365 dagen verzorgd, glad en haar vrij met LYCON
Veel mensen vinden dat ze in het algemeen wel beter voor zichzelf zouden kunnen zorgen. Dat is dan ook een populair goed voornemen. Persoonlijke lichaamsverzorging is daar een belangrijk onderdeel van. Het mooi glad en haarvrij houden van het lichaam is echter vaak iets dat mensen alleen in de zomermaanden belangrijk vinden. Maar, is het niet veel fijner als je het hele jaar door een mooi verzorgd en haarvrij lichaam zou hebben? Met de producten van LYCON Precision Waxing is dat natuurlijk heel eenvoudig en vooral heel effectief.

We wensen je nogmaals een SMOOTH 2019!

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts