massada sensitive skin
MASSADA

“Huidje-kruidje-roer-me-niet”…? MASSADA Sensitive Skin kalmeert zelfs de meest gevoelige huid!

Maar liefst één op de drie mensen heeft tegenwoordig een gevoelige- of snel geïrriteerde huid. Dit huidtype heeft met name behoefte aan directe kalmering, extra zachtheid, voldoende vocht, een goede bescherming en vooral effectieve hulp bij de versterking van de weerbaarheid tegen externe invloeden. MASSADA biedt een aantal zeer huidtolerante, hoogwaardige topformules, die speciaal zijn ontwikkeld voor het herstel en de versterking van de zeer gevoelige huid. 

Beauty In Nature

De MASSADA Sensitive Skin producten voor de gevoelige huid zorgen voor een snel herstel en verhogen het natuurlijke afweermechanisme van de huid, dankzij hun krachtige antioxidant werking. De uiterst milde, 100% natuurlijke en huidtolerante formules behandelen de huid die bijvoorbeeld te kampen heeft met roodheid of eczeem op een aangepaste wijze en beschermen deze tegen een verdere huidbeschadiging en irritaties.

‘Winning team’ Calendula, Kamille, Malve, Azuleen en Lavendel

De formules van alle MASSADA producten voor de gevoelige huid danken al hun goede eigenschappen aan ingrediënten zoals calendula. kamille, malve, azuleen en lavendel. Afzonderlijk doen deze 100% natuurlijke werkstoffen reeds veel goeds voor de gevoelige huid, maar in combinatie vormen ze een regelrecht ‘winning team’ bij het herstel én de opbouw van de delicate, geïrriteerde of beschadigde huid.

‘EHBH’ Masker

De gevoelige huid raakt gemakkelijk geprikkeld en heeft dan met name behoefte aan een snelle kalmering en dito verzachting. Het MASSADA Facial Mask Sensitive Skin kan ook wel het ‘EHBH-masker’ worden genoemd, oftewel ‘Eerste Hulp bij Huidongemakken’. Het is een rijke plantaardige formule die de huid direct verzacht en die roodheid van de huid zichtbaar vermindert. De formule gaat huidirritaties welke zijn gerelateerd aan bijvoorbeeld rosacea en hypergevoelige huidcondities op een effectieve wijze tegen. Dit milde en direct kalmerende masker bevat onder meer sheabutter, azuleen, kamille,  vitamine E, calendula, malve en essentiële kamille olie De samenstelling is vrij van minerale oliën en kalmeert en verzacht de geïrriteerde huid vrijwel onmiddellijk na het aanbrengen.

Direct comfort- en herstelserum 

Het MASSADA Sensitive Skin Serum brengt de soepelheid en zachtheid terug van een jeugdige huid en kalmeert de gevoelige huid snel. Dit serum is speciaal ontwikkeld voor de droge en gevoelige huid die vlekkerig is, schilfert of couperose vertoont. Het serum bestrijdt verstopte poriën en heeft hydraterende- en verzachtende eigenschappen die de huid versterken. De formule op basis van zuiver calendula-extract, malve en kamille helpt de huidcellen te repareren die beschadigd zijn geraakt door bijvoorbeeld UV-straling, cosmetische ingrepen en chemische peelings of gewoon door de factor tijd. Ook de zeer gestreste huid door factoren van buitenaf zoals zon, wind,  koude, droogte, dieet, ziekte en/of  medicijngebruik, hervindt snel haar comfort dankzij deze hoogwaardige en effectieve ‘herstelformule’! 

Beschermende en kalmerende ‘faceguard’

De zeer droge, gevoelige en vochtarme huidtypes zullen direct een verbetering ervaring qua zachtheid en soepelheid van de huid na het aanbrengen van de intensief beschermende MASSADA Sensitive Skin Cream. De huid voelt onmiddellijk comfortabel aan en deze ultrazachte crème vermindert tevens droogtelijntjes en rimpels. De hoogwaardige formule op basis van onder calendula, jojoba, malve, kamille, lavendel, azuleen en de vitamines A en E werd speciaal geformuleerd om een snel herstel te bewerkstelligen na bijvoorbeeld een laserbehandeling, chemisch peeling of plastisch chirurgische ingreep. De crème is echter ook de perfecte dagelijkse beschermende en kalmerende ‘faceguard’ voor de zeer gevoelige, snel geïrriteerde of beschadigde huid!

calendula

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts