massada body oil
MASSADA

Nieuw van MASSADA: Mediterranean Body Oil en Bust Plumping Oil

Met MASSADA geef je jouw huid een holistische behandeling. De huidverzorgingsproducten van MASSADA zijn dan ook van hoogwaardige natuurlijke kwaliteit en ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie en instandhouding van een gezonde, mooie, stralende en vooral langdurig jeugdige gezichts- en lichaamshuid. We hebben het assortiment van MASSADA uitgebreid met de Mediterranean Body Oil en de Bust Plumping Oil. Beide oliën kunnen jouw huid een boost geven en herstellen op holistische wijze. 

massada body oil

Body oil: de moodbooster en huidhersteller

De Mediterranean Body Oil is niet zomaar een body oil: het van oorsprong Spaanse huidverzorgingsmerk MASSADA heeft een hoogwaardige essentiële olie ontwikkeld die jouw huid en humeur weer een sprankeling kunnen geven in de donkere maanden. De citrus geuren van onder andere sinaasappel doen wonderen voor je gemoedstoestand! De essentiële sinaasappelolie werkt herstellend en peelend op de huid en zorgt voor een frisse en gezonde uitstraling. De olie bevat 100% natuurlijke ingrediënten en geen parabenen en siliconen, is daarnaast vegan en eenvoudig om aan te brengen op de huid. Naast dat je de olie op je huid kunt smeren, is het ook mogelijk om de body oil te verdampen met een brander. Door de olie te verdampen in een speciale aroma brander of geurlamp komen de citrusgeuren vrij in de lucht. Heb jij nou ook jaarlijks last van een winterdip? Dan kom je met de Mediterranean Body Oil de winter door met een opgewekt gevoel en een stralende huid!

massada bust oil

Bust oil: de verstevigende en huid verjongende olie voor de borsten

Heb jij wel eens een verzorgingsproduct gebruikt om jouw borsten te verzorgen? Probeer het eens! De Bust Plumping Oil van MASSADA geeft de buste volume en stevigheid met natuurlijke ingrediënten. De bust oil bevat actieve bestanddelen die de borsten liften waardoor ze verstevigen en volume krijgen. Daarnaast verzacht de bust oil de huid, krijgen de borsten meer kleur en heb je gegarandeerd een jonger uiterlijk. Je hebt als het ware een ‘natuurlijke bh’ aan! Met de Bust Plumping Oil heb je direct een schoonheidsbehandeling tegen huidveroudering, omdat de olie een hydraterende en verstevigende werking geeft.

Het beste van de natuur

Dankzij de bijzondere eigenschappen van de Mediterranean Body Oil en de Bust Plumping Oil profiteert het lichaam van een hoogwaardige kwaliteit aan huidverzorgingsproducten. De producten van MASSADA, waaronder de body oil en bust oil, zijn veganistisch, dierproefvrij en dankzij de keuzes die MASSADA maakt op het gebied van milieu ook duurzaam. Ze belasten de aarde niet. Met MASSADA halen we dan ook het beste en mooiste uit de natuur.

Wil je weten hoe en wanneer je de aromatische oliën het beste kunt gebruiken? Vraag aan onze MASSADA huidspecialistes alles wat je wilt weten over de Mediterranean Body Oil of Bust Plumping Oil. Lijkt het je wat om de body oil of bust oil te proberen? Bestel dan nu in onze webshop!

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts

veggie comfort cream massada
MASSADA

MASSADA introduceert VEGGIE Comfort Cream!

 - 

Schoonheid zit in onze natuurDe natuur heeft zoveel moois te bieden, van prachtige landschappen en bijzondere diersoorten tot bloemen en planten vol voedingsstoffen. Die planten vol vitaminen en mineralen zijn… Lees meer