Massada dead sea mud mask
MASSADA

Doe de detox! Een fris én schoon begin van het nieuwe voorjaar!

Het voorjaar staat voor veel mensen symbool voor een nieuwe start. De grote voorjaarsschoonmaak komt ook weer in zicht en kan plaatsvinden op meerdere manieren, zowel voor je huis en leefomgeving, maar ook zeker voor je lichaam én… je huid! De eerste stap naar een fit en vitaal lichaam én naar een mooie en gezonde huid, is ervoor zorgen dat overtollige gifstoffen (‘toxen’) worden verwijderd. Er zijn verschillende manieren om je huid te ‘detoxen’. Massada heeft hiervoor een aantal effectieve producten.

Wetenschappelijk is bewezen dat ieder mens een bepaalde hoeveelheid afvalstoffen heeft, die het lichaam niet op een natuurlijke manier kan verlaten. Door je lichaam te helpen bij het verwijderen van deze afvalstoffen, help je je gezondheid te bevorderen op meerdere fronten. Detoxen en je huid diepgaand reinigen met behulp van modder en mineralen is momenteel een opvallende trend, die echter reeds sinds de oudheid bestaat.

Detox zeep

Een mooie, gezonde en vitale huid begint bij een consequente, twee-dagelijkse reiniging. De Massada Natural Remineralising Dead Sea Mud Soap verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden en geeft je huid een opvallende helderheid. Deze bijzondere zeep bevat maar liefst meer dan 31 mineralen in combinatie met natuurlijke essences om je huid te zuiveren, hydrateren en de gezondheid van je huid te herstellen. Het zachte schuim droogt je huid niet uit, maar zorgt ervoor dat je huid diepgaand wordt gereinigd en van gifstoffen wordt ontdaan.

Regenererende dieptereiniging

Naast het gebruik van Massada Natural Remineralising Dead Sea Mud Soap, heeft je huid behoefte aan een regelmatige dieptereiniging om stralend, fris en zuiver voor de dag te komen. Massada Mud Facial Mask is een diep reinigend en regenererend ‘detoxmasker’ op basis van olijfolie, rozenbottel, calendula, avocado, tea tree en mineraalrijke modder. Minerale modder heeft krachtige absorberende eigenschappen bij een overtollige talgafscheiding en onzuiverheden. Deze moddersoort werkt tevens intensief verzachtend bij een droge huid. De samenstelling is heel rijk aan mineralen, waaronder het voor je bindweefsel zo belangrijke mineraal silicium. De minerale modder reinigt je huid grondig tot in de diepte, zonder je natuurlijke huidbarrière aan te tasten. Dit maakt deze moddersoort tevens heel geschikt voor het kalmeren en verzachten van een gevoelige en geïrriteerde huid.

Modder, de natuurlijke magneet voor het verwijderen van afvalstoffen

De formule van het Massada Mud Facial Mask bevat ook talloze sporenelementen. Het heeft qua ionen* een negatieve lading, terwijl gifstoffen, schadelijke bacteriën en andere onzuiverheden in je huid een positieve ionische lading hebben. Hierdoor werkt de modder als een krachtige, natuurlijke magneet op onzuiverheden, dankzij de bindende werking. Tegelijkertijd zorgt het voor het vrijkomen van zuurstof in je huid.  De in het masker aanwezige humuszuren hebben daarnaast een zuiverende en anti-inflammatoire werking (oftewel ze helpen ontstekingen verminderen). De Massada Mud Facial Mask kun je dus zien als een krachtige, natuurlijke ‘detox-behandeling’ van je huid.

*Ionen zijn moleculen, die minstens één elektron hebben verloren, ofwel erbij hebben gekregen en deze zijn negatief ofwel positief geladen. Positieve en negatieve ladingen trekken elkaar natuurkundig aan.

Een fris én schoon begin van het nieuwe voorjaar!

Na het aanbrengen dient het Massada Mud Facial Mask enkele minuten in te werken en aansluitend te worden verwijderd met warm water. Wanneer het masker is verwijderd, voelt je huid opvallend zacht, glad, fris en comfortabel aan. Je huids kleur ziet er egaler uit en je teint is zichtbaar verbeterd, dankzij een geactiveerde doorbloeding. Door deze intensief huid verbeterende behandeling ziet je huid er gezond, stralend, zuiver en vitaal uit, klaar voor een frisse en schone start van het nieuwe voorjaar!

 

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts