gemology mousse de roche reinigingsschuim
GEMOLOGY

Gemology Weekly Cure…

Dé musthave producten voor jouw 365 dagen beauty-routine!

Tijdens en net na de zomermaanden is je huid vaak droger en allesbehalve stralend door de opeenstapeling van dode, bruine huidcellen. Dat is ook niet zo vreemd vanwege invloeden zoals UV-straling, zee- en chloorwater en de wind aan de costa’s! Je kunt daar zelf echter actief iets aan doen, door je huid weer intensief te gaan verbeteren met een wekelijks en vooral consequent stappenplan dat Gemology speciaal ontwikkelde rondom enkele van haar absolute bestseller producten.

STAP 1: Twee maal daags reinigen met Gemology Mousse de Roche
Een mooie en vooral gezonde huid begint altijd bij een zorgvuldig gereinigde huid. Reinig je gezicht elke ochtend én avond met behulp van Gemology Mousse de Roche. Dit frisse foam is zo mild, dat dit zelfs bij een heel gevoelige huid en rondom je ogen kan worden gebruikt. Deze milde formule is rijk aan rotskristal en groene thee en reinigt en zuivert je huid zonder agressief te zijn. Het resultaat? Je huid is perfect schoon, fris en gerevitaliseerd!

STAP 2: Elke dag scrubben, kan dat wel? Jazeker met Gemology Perle de Tendresse!
Elke dag scrubben met een heel milde scrub zorgt er juist voor dat je huid mooi glad blijft en goed ontvankelijk is voor de overige producten die je daarna gebruikt. Gemology Perle de Tendresse is een peeling in crème vorm met kleine zachte scrub korreltjes. Deze verwijderen op een heel milde maar niet te missen effectieve wijze dode huidcellen, zonder je huid hierbij te irriteren of te beschadigen. Microdeeltjes van parelmoer en zoethout zorgen voor een scrub met zuiverende- en krachtige anti-aging eigenschappen. Je huid wordt weer zacht en ziet er gezond en stralend uit.

STAP 3: Maskertijd!
Elke dag een masker is echt geen overbodige luxe, als je je huid weer in topconditie wilt krijgen én behouden. Gemology adviseert voor de Weekly Cure een keuze uit het Sleeping ‘Beauty’ Masque Nuit Perle Blanche ofwel het Diamond Gel Mask. Daarmee kun je dus afwisselen, al naar gelang de behoefte van je huid op dat moment. Het nieuwe Sleeping masque regenereert niet alleen je huidcellen, maar zorgt er met name voor dat pigmentvlekken en andere huidverkleuringen bij de kern ervan worden aangepakt. De samenstelling is onder meer verrijkt met parelmoer extract, gestabiliseerde Vitamine C en Bisabolol. Dit geavanceerde masker egaliseert en verheldert je teint en kalmeert je huid terwijl je slaapt. Het onthult een opvallend stralende teint bij elk nieuw ontwaken. Het toegevoegde hoge gehalte aan vitamine E heeft een krachtige antioxidant werking en bestrijdt de tekenen van huidveroudering zoals rimpels en huidverslapping. Dit slimme slaap nachtmasker maakt van je nachtrust een regelrechte teint perfectionerende schoonheidsslaap! Het Diamond Gel Mask bevat een hoog gehalte puur diamantpoeder. Het verzacht rimpels dankzij het ‘soft focus’ effect van diamant en stimuleert de collageen productie van je huid op een heel krachtige wijze. Rimpels en fijne lijntjes worden verzacht, de huid wordt voller, steviger én gelift.

STAP 4: Vochtherstel en bescherming met Gemology Youth Diamond Cream
Om mooi, gezond en weerbaar te worden en dit ook langdurig te blijven, heeft je huid elke dag opnieuw behoefte aan een diepgaand vochtherstel en een goede bescherming. Een droge huid is namelijk heel gevoelig voor schadelijke externe invloeden en voelt strak, oncomfortabel en trekkerig aan. De Youth Diamond Cream van Gemology hydrateert je huid diepgaand en beschermt je gezicht optimaal tegen schadelijke externe invloeden. Het toegevoegde Diamantpoeder zorgt bovendien voor een mooi soft focus effect op je huid, dankzij de licht weerkaatsende werking van het vermalen edelsteen poeder. Het werkt zo als een soort slim filter om je zichtbare poriën te verminderen en een eventueel glimmende huid perfect te matteren. Hierdoor krijgt je huid onmiddellijk een gave, opvallend heldere, frisse én mooie stralende teint.

Stralend door alle seizoenen!
Met deze eenvoudige, maar heel doeltreffende huid verbeterende Gemology Weekly Cure-routine is je huid niet onder de indruk van de gure fratsen van de seizoenen en kom je het hele jaar bijna moeiteloos, stralend en met een gezonde huid door!

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts

Belle-de-Jour-kaars GEMOLOGY
GEMOLOGY

GEMOLOGY geur kaarsen met natuurlijke soja was

 - 

In onze hectische maatschappij is een welverdiend moment van ontspanning als tegenhanger geen overbodige luxe. Yoga, pilates en meditatie zijn mateloos populair en zorgen voor innerlijke rust, balans en ‘mindfulness’…. Lees meer