LYCON

LycoDream, De Hybrid Film Wax Van LYCON

De LycoDream Hybrid Film Wax is een mix van Lycon’s Hot wax en LycoTec. De kracht van de hot wax en de elasticiteit en zachtheid van de LycoTec wax komen bij elkaar in deze fijne hybrid wax. Door de zachtheid van de LycoTec is deze film wax zeer geschikt voor de gevoelige huid. Hybride waxen is helemaal van deze tijd. De wax is namelijk heel eenvoudig aan te brengen. Je brengt de wax dun aan en daardoor is deze zeer voordelig in gebruik. 

LycoDream Hybrid Film wax: geschikt voor het gehele lichaam

De LycoDream Hybrid Hot wax is een mooi roze wax met een crèmige look en ontzettend zacht van structuur en geur. De hybride wax bevat Argan olie, Arnica en Aloe Vera, een heerlijke combinatie en geschikt voor alle soorten haren. De wax verwijdert haren vanaf 1mm! 

Door gebruik te maken van de juiste techniek en een lage gebruikstemperatuur is de wax zeer elastisch en super easy in gebruik! Doordat de LycoDream wax geschikt is voor zoveel verschillende lichaamsoppervlakten, is dit de ideale wax voor een full body wax behandeling. Langere haren én grote oppervlaktes, zoals de armen en benen, kun je prima ontharen met de LycoDream hybride wax. Denk er bij alle behandelingen aan dat je de wax aanbrengt tegen de haargroeirichting in.

Naast de full body wax behandeling kan een gezicht wax behandeling ook gedaan worden met de hybride wax. Net als de MANifico Hybrid Film wax kan de LycoDream Hybrid Film wax ingezet worden bij een wax behandeling voor mannen. Denk hierbij aan de borst, rug en nekharen.

Spateltechniek de perfecte manier om hybride wax aan te brengen

Om hybride wax dun aan te brengen is het van belang dat je de juiste techniek gebruikt. Vanuit Smooth & Co adviseren onze wax professionals om de spateltechniek te gebruiken. Hybride wax is namelijk niet zomaar een hot wax. Van de traditionele harde wax zijn we gewend om deze dik aan te brengen, zo dik als een bananenschil. De hybride film wax kun je beter niet zo dik aanbrengen, omdat het anders dezelfde structuur heeft als kauwgom. Wanneer de wax te dik wordt aangebracht blijft de wax namelijk flexibel, waardoor de haartjes breken. Ook droogt de wax niet snel genoeg en kun je dus niet doorwerken. Hybride wax breng je daarom juist dun aan, zodat deze elastisch blijft en je de haren vervolgens eenvoudig verwijdert. Met de spateltechniek bereik je dit resultaat. De hybride techniek werkt als volgt:

  • Gebruik de spateltechniek en neem de helft van de wax op je spatel dan dat je gewend bent;
  • Breng de wax aan, zoals je gewend bent, tegen de haargroeirichting in;
  • Breng de wax zo dun mogelijk aan met enige druk met de punt of zijkant van de spatel
  • Verwijder de wax direct, zodat je direct verder kunt werken (bespaar hiermee tijd)
  • Tip: wax met LycoJet Wax na voor alle donshaartjes!

Waarom hybride wax gebruiken?

Het is een kwestie van welke techniek bij jou en jouw salon past. Gebruik je liever de traditionele Hot wax die ook nog eens ontzettend sterk is? Of ben je op zoek naar vernieuwing van je behandeling en gebruik je liever een meer elastische en dunne wax waarbij je ook nog eens bespaart door zijn voordelige gebruik? Het resultaat van een hybride wax is hetzelfde als dat van hot wax. Kortom LycoDream Hybrid Film wax is een handige, comfortabele en eenvoudig aan te brengen wax.

Werken met LycoDream Hybrid Hot wax

Ben je overtuigd om aan de slag te gaan met de LycoDream Hybrid Hot wax? Dan is het nu tijd geworden om deze fijne wax te bestellen! Om onze producten te kunnen bestellen, is het van belang dat je een account aanmaakt. Zodra je een account aanmaakt krijg je een 20% welkomstkorting die je kunt inzetten op je eerste bestelling. Heb je al een account? Dan kun je direct jouw bestelling plaatsen!

Heb je nog vragen over de verschillende wax technieken of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@smoothandco.nl of te bellen naar +31 33 260 0100 (of stuur een whatsapp) en onze ervaren wax professionals staan jou graag te woord. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 – 17:00.

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts

LYCON

7 TIPS VOOR SCRUBBEN NA HET WAXEN

 - 

Veel salons krijgen regelmatig klanten over de vloer die klagen over bultjes na waxen en weten niet dat de verzorging na waxen heel belangrijk is. Het is dus van belang… Lees meer

Smooth and co wax lycon
LYCON

PINKINI Brazilian Hybrid Hot Wax

 - 

PINKINI™BRAZILIAN CARE BY LYCON PINKINI Brazilian Hybrid Hot Wax ·  1kg Een precieze balans tussen de legendarische traditionele hot wax van LYCON en de moderne LYCOtec filmwax. PINKINI Brazilian Hybrid… Lees meer