MASSADA

Zomer Workout voor je huid met MASSADA Bio Cellular Regenerating Serum

Wellicht werk jij je wekelijks in het zweet in de sportschool, loop je hard of doe je misschien aan pilates of yoga? Aan je lichamelijke conditie denk je dus vaak wel, maar hoe zit dat eigenlijk met de conditie van je huid? Vaak kan deze op meerdere fronten wel wat extra ondersteuning gebruiken, dus naast je dagelijkse huidverzorgingsproducten. Maar hoe zorg je er nu voor dat ook je huid daadwerkelijk in topconditie komt? Het Regenerating Serum uit de holistische Bio Cellular-lijn van MASSADA is een intensief en allergeen-vrij serum dat voor elke denkbare huidconditie voor intensief herstel kan zorgen.

De MASSADA Bio Cellular-lijn herstelt het natuurlijke evenwicht van je huid dankzij een heel krachtige antioxidant werking. De producten uit deze specialistische, natuurlijke lijn regenereren je huidweefsels, revitaliseren, versterken je huid en voorzien deze van een voelbaar én zichtbaar hernieuwde energie.

Natuurkracht in optima forma!
Alle producten uit deze lijn dragen het ECOCERT®-keurmerk. Producten met dit keurmerk bevatten natuurlijke ingrediënten, afkomstig uit biologische teelt. Bij dit keurmerk dienen producten bovendien ten minste 95% aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong te bevatten. Met het krachtige Regenerating Serum uit deze lijn zorg je op een natuurlijke manier voor een huid die in topconditie is.

Het grote geheim…?
De MASSADA Bio Cellular-lijn combineert als geheim voor de ongekende effectiviteit van deze lijn de meest hoogwaardige natuurlijke actieve ingrediënten met het geavanceerde Massada TM Complex. Dit is een exclusief anti-verouderingscomplex dat zorgt voor een zichtbaar jongere, energieke en diep gehydrateerde huid. Het bevat vitamines, mineralen en minerale zouten die intensief voeden en grondig regenereren, waardoor je huid opvallend jonger, zachter en stralender wordt. De samenstelling bevat natuurlijke soja, rozenbottel, ginkgo biloba, paardenkastanje, palmarosa en minerale zouten. Het MASSADA TM Complex is als los product verkrijgbaar en kan met bijna alle producten uit de Bio Cellular lijn worden gecombineerd, maar aan het Regenerating Serum is het reeds toegevoegd aan de samenstelling.

Een intensieve ‘kick start’ voor gezonde, nieuwe huidcellen
Dit verfijnde serum uit de MASSADA Bio Cellular-lijn zorgt voor een diepe regeneratie, stimulatie en verhoging van de energie van je huid. Het verbetert de aanmaak van collageen en elastine, voor een zichtbaar én voelbaar stevigere en gladdere huid. Het voorkomt ook de werking van het zogeheten Tyrosinase enzym. Dit enzym is verantwoordelijk voor de rijping en degeneratie van je huid. Het Regenerating Serum vernieuwt je huidweefsels, vertraagt het celverouderingsproces, vermindert rimpels, egaliseert je teint en verheldert huidverkleuringen.

Conditie herstelwerk
De krachtige antioxidant werking van dit herstellende serum minimaliseert de effecten van schadelijke vrije radicalen. Je huid is dankzij de samenstelling op basis van o.a. rozenbottel extract, Vitamine E en het MASSADA TM Complex in staat zichzelf optimaal te herstellen en het verouderingsproces wordt vertraagd. Naast deze intensieve structurele en zichtbare huidverbetering heeft het serum tevens krachtige DNA-beschermende eigenschappen. Het is een perfect kuurproduct als voorbereiding op elk nieuw seizoen, maar kan ook dagelijks worden gebruikt bij de veeleisende en vermoeide huid die qua conditie wel wat extra hulp kan gebruiken. Zet je huid dus aan het conditie herstelwerk deze zomer met dit krachtige workout serum!

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts