lycon wax
LYCON

Waxen met LYCON, de effectiefste methode voor een haar-vrije huid!

Waarom waxen?

Waxen is de oudste, natuurlijkste en meest effectieve vorm van ontharen. Door regelmatig te waxen (tussen de 3 en 6 weken) worden de haartjes dunner en zachter. Ook duurt het langer voordat deze weer terug groeien. Op sommige plaatsen komen haartjes bij consequent en regelmatig waxen zelfs helemaal niet meer terug.

LYCON WAX, dé elite onder de Professionele waxen

LYCON Precision Waxing is dé elite onder de professionele waxen en after care, afkomstig uit Australië. Deze unieke en geavanceerde methode van ontharen wordt in meer dan 65 landen toegepast door vooraanstaande beautysalons en spa’s. Het LYCON-assortiment bestaat uit een brede keuze aan hoten stripwaxen en de LycoJetwax, die speciaal geschikt is voor korte en heel stugge haren. Ook zijn er voor- en nabehandelingslotions en accessoires, waarmee de LYCON Waxing Professional voor u een perfect resultaat kan garanderen. Voor thuisgebruik is er de LYCON SPA Essentials-lijn, een serie professionele (thuis) spa producten met o.a. sugar scrubs, hand- en bodylotions en een serum tegen ingegroeide haartjes.

Verzorgende waxen met onweerstaanbare aromatische geuren

Alle LYCON waxen hebben heel milde samenstellingen en zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen in combinatie met bijenwas. De toevoeging van heerlijk geurende, aromatische oliën zorgt ervoor dat de formules onweerstaanbaar ruiken naar onder andere romige vanille, sprankelende bessen, aardbeien en zelfs pure chocolade. Ze hebben tijdens het waxen intensief verzorgende eigenschappen voor uw huid en zijn door de heerlijke geuren een genot voor uw zintuigen!

Een perfect gladde, optimaal verzorgde én zijdezachte huid zónder pijn!

De LYCON waxen zijn gemakkelijk aan te brengen op een relatief lage temperatuur, wat irritaties en een rode huid helpt voorkomen. Tijdens het waxen met LYCON Precision Waxing worden alle haartjes reeds vanaf een lengte van slechts 1 mm, inclusief de haarwortels, vrijwel zonder pijn volledig verwijderd. Uw huid is daarna perfect glad, haarvrij, optimaal verzorgd en voelt zijdezacht aan.

Hoe werkt het?

De wax van LYCON Precision Waxing is lauwwarm, zacht, heerlijk geurend en vooral heel flexibel. Deze wordt in een dun laagje op de te ontharen lichaamsdelen aangebracht. De hoogwaardige textuur en unieke samenstelling van de LYCON waxen hecht alleen aan de haartjes en dus niet aan uw huid. In een paar seconden omsluit de wax alle haartjes en vormt een stevig maar flexibel laagje, dat vervolgens op een zeer snelle en vrijwel pijnloze manier wordt verwijderd.

Langdurig haarvrij, zónder stoppels, ingegroeide haartjes of huidirritaties

Gemiddeld genomen blijven de haartjes na het waxen met LYCON Precision Waxing tussen de 3 en 6 weken weg. In de tussentijd zijn er geen hinderlijke stoppels, huidirritaties of ingegroeide haartjes. Waxen met LYCON zorgt dus voor een langdurig haarvrije en vooral zachte huid, iets dat u met scheren of epileren niet bereikt.

LYCON WAX in het kort:

-Vrijwel pijnloze, supersnelle wax behandelingen voor zowel vrouwen als mannen
-Waxen reeds mogelijk vanaf een haarlengte van 1 mm!
-De waxen worden in een heel dunne laag aangebracht op lage temperaturen
-Mild, verzorgend en zacht voor de huid, zonder roodheid of irritaties achteraf
-Langdurig haar vrije en zachte huid zonder stoppels
-Geen wax restjes op de huid na de behandeling
-Een keuze uit een wax behandeling met of zonder strips
-Effectief waxen combineren met een gevoel van wellness, dankzij de onweerstaanbare aromatische geur belevingen

Meer weten over LYCON WAX?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts

massada the natural therapy historie
MASSADA

De historie van Massada

 - 

De historie… MASSADA is van oorsprong een Spaans huid verzorgingsmerk. In 2009 besloten Begona Vega en Javier Troyas om samen het avontuur aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden… Lees meer