basis 1 lycon wax training
LYCON

Onderscheid jouw salon met de juiste WAX technieken!

Wil jij perfect én als een professional leren waxen? En ben je nog op zoek naar een wax-methode waarmee je veel omzet kunt behalen in jouw salon? Met de wax technieken van Lycon kun jij in jouw salon een volledige wax behandeling aanbieden waarmee je jouw klanten een voldaan gevoel kunt geven. Jouw klanten zullen nog langer van een haarvrije huid zonder huidirritaties of ontstekingen genieten! Met de wax trainingen van Smooth & Co trainen we jou op weg naar succes! Lees snel verder voor meer informatie over de Basis 1 Wax training.

Welke lichaamsdelen leer je in de Basis I LYCON Wax Training?

In de Basis I Wax training leer je ontzettend veel, voornamelijk zodat jij weet hoe je met de verschillende waxsoorten van Lycon het meest optimale resultaat behaald. Je leert bijvoorbeeld benen en armen waxen, oksels, bikinilijn (volg de Basis II Wax training voor de brazilian specialisatie) en in het gelaat leer je de bovenlip, kin, kaaklijn en wenkbrauwen waxen. En dat allemaal op één trainingsdag! Als de training is afgelopen ontvang je nog een hand-out met allerlei handige tips en notities waarin je alle informatie die in de training is gegeven nog eens rustig kunt nalezen én het originele LYCON certificaat face & body. In jouw salon kun je direct aan de slag met het waxen van de verschillende lichaamsdelen.

Leer waxen met de verschillende waxsoorten van LYCON

Er zijn veel nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van waxen. Denk hierbij aan bepaalde technieken, verschillende waxsoorten en manieren om de wax aan te brengen en te verwijderen. Wij zorgen er in ons trainingscentrum in Eemnes voor dat jij de kunst van de unieke wax technieken van Lycon als geen ander kent! Je leert dan ook de diversiteit aan Lycon wax producten kennen én de eigenschappen en hoofd ingrediënten van iedere wax soort. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geparfumeerde wax zoals de Lycon Hot wax – Vanille of juist de LycoJet Lavender Hot wax.

Je gaat in de eerste basiscursus aan de slag met de Lycon Hot WaxLycoJet Hot Wax en LycoTec Hot Wax de speciale waxformules die zeer geschikt zijn voor het waxen in het gezicht, de oksels en bikinilijn. Daarnaast ga je aan de slag met de Lycon Strip Wax, die perfect is voor het ontharen van grote oppervlaktes zoals armen, benen, rug en de borst.

Een eigen schoonheidssalon opstarten

Om een eigen schoonheidssalon op te starten heb je natuurlijk van alles nodig. Maar de uitstraling van jouw salon is ook belangrijk! Wat je nodig hebt en hoe je jouw salon kunt onderscheiden van andere schoonheidssalons zijn ook onderwerpen die aan bod komen tijdens de training. Je leert dus niet alleen de wax technieken van Lycon. Het is als Professionele waxer ook van belang dat je de theorie van de haargroei kent en de cyclus van de haren een deel van het trainingsprogramma wordt dan ook besteed aan deze relevante informatie.

Tenslotte wordt er in de Basis I Wax training aandacht besteed aan vragen die je in de praktijk kunt tegenkomen en we laten je tijdens de training kennis maken met de SPA en After wax care producten van Lycon. Je maakt kennis met het LYCON SPA en After Wax Care @home waaronder de Ingrown X-it, de olievrije Sugar Scrubs en Hand- en Bodylotions.

Ook de basistechnieken van het waxen onder de knie krijgen?

Door met de wax producten van Lycon te leren waxen, heb jij de behandeltechnieken van Lycon onder de knie en kun je de perfecte wax-behandelingen aanbieden. Wist je dat Lycon wax door zijn samenstelling voordelig is in gebruik en daardoor een logische keuze is voor iedere wax professional? Je kunt bijvoorbeeld met een kilo Lycon Hot Wax wel 111 bovenlippen waxen of 23 keer de bikinilijn waxen! Dit en meer weetjes over het verbruik van Lycon wax, leer je tijdens de LYCON Wax Training Basis 1. Dus stap nu over op LYCON wax en word ook wax professional!

Meld je nu aan voor de LYCON Training Basis I – gezicht & lichaam waxen

Meer weten over onze trainingen?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts