massada global eye treatment
MASSADA

Massada global eyes treatment

De exclusieve schoonheidsbehandeling voor de huid rondom de ogen

Met iedere Massada behandeling creëer je een unieke wellness beleving om het fysieke, mentale en emotionele evenwicht in balans te brengen. De huid rondom de ogen is niet zomaar een huid voor een schoonheidsbehandeling. De huid is gevoelig en kwetsbaar en kan het beste met een ander soort behandeling aangepakt worden. En daar heeft Massada een oplossing voor: de global eyes treatment.

Het doel van de global eyes treatment van Massada

De behandeling is gericht op het gebied rondom de ogen. Daarnaast is het doel om de kwetsbare en gevoelige huid te hydrateren en huidveroudering tegen te gaan. Ook zal je met de global eyes treatment weer glans in de huid terugzien.

Daarnaast is een doel op zich om de energie en vitaliteit van de huid te herstellen. Dit kan dankzij de geweldige hydraterende, anti-rimpel, drainerende en regenererende kracht. Ook biedt de behandeling een ontspannend effect op de oogcontouren.

De global eyes treatment is een complete behandeling voor alle gebieden rondom de ogen: frontaal, centraal, temporaal (buitenkant) en orbiculair (spier).

Een speciale behandeling voor iedereen met speciale behoeften

Heeft jouw klant de behoefte om huidveroudering tegen te gaan rondom de ogen, dan is de global eyes treatment perfect, omdat hierin huidveroudering als specifiek onderdeel naar boven komt. Ook als jouw klant de huid rondom de ogen wil verbeteren, dan is de behandeling ook ideaal. Sterker nog, de behandeling is ook speciaal voor mensen die dagelijks last hebben van stress waarbij hoofdpijn aanwezig is en tranende en vermoeide ogen een rol spelen.

Global eyes treatment in combinatie met een waxbehandeling voor het gezicht

De global eyes treatment aanbieden in jouw salon? Dat kan dan zeer goed in combinatie met een waxbehandeling voor het gezicht, zoals het waxen van de wenkbrauwen, bovenlip en/of kin. Werk je nog niet met LYCON in je salon dan bieden wij een workshop waxen aan voor speciaal voor het gezicht. Met de global eyes treatment bied jij een nieuwe behandeling aan in jouw salon waarvoor je geen opleiding nodig hebt als schoonheidsspecialiste, dus je kunt er direct mee aan de slag! 

Voordat je de behandeling toepast in jouw salon, brengen onze trainsters jou graag de nieuwste technieken en behandelingen bij. Tijdens de training leer je hoe de behandeling in zijn werk gaat, zodat jij vervolgens het meest optimale uit jouw salon kunt halen!

Je leert twee speciale Massage technieken aan! Een massage met je handen maar ook een orbiculaire massage met een tool. Met de Jewel roller masseer je rondom de ogen, de roller heeft verschillende massage edelstenen waar je een keuze uit maakt passend bij je klant; RODE JASPER biedt stevigheid, GROENE JADE heeft een drainerend effect, verzacht en heeft een balancerend effect, de ROTS KRISTAL heeft een verstevigende en anti-rimpelbehandeling, geeft energie en verzacht en de BLACK OBSIDIAN biedt een behandeling voor diepe rimpels. Voorziet weefsels van zuurstof.

Schrijf je in voor de training en word ook professional!

Wil jij nou zo’n global eyes treatment aanbieden in je salon? Meld je dan snel aan voor dinsdag 19 juli van 9:30-13:00 via onderstaand formulier.

Let op: je hebt een model nodig voor deze training!

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts

Volg ons op Instagram