MASSADA

Nieuw van Massada: Massmed DNAnature Serum

Rimpels? Onregelmatige huidtextuur? Huidverslappingen? Vrije radicalen worden vaak in één adem genoemd met belangrijke boosdoeners voor vroegtijdige huidveroudering. Niet iedereen zit daarop te wachten. Pak ze daarom aan bij de bron met de nieuwe DNAnature Serum van Massada! Wat dit serum precies doet en welke werkzame stoffen erin zitten, lees je verderop in dit blog.

DNAnature Serum Multi-action: een geavanceerde formule

De Massmed Medical productlijn van Massada is uitgebreid met de DNAnature Serum Multi-action. Het serum bevat een geavanceerde formule die de genen beschermt en herstelt, de onderlinge celcommunicatie verbetert en ervoor zorgt dat de huidcellen extra energie krijgen. Het uiterlijke resultaat is een zichtbaar gladdere, stevigere en egale gezichtshuid.

Het serum noemen wij ook wel de nieuwste ‘faceguard’ voor het DNA van de huid. Ons DNA bepaalt hoe snel onze huid veroudert en hoeveel elektronen onze huid bevat. Het hangt dus af van jouw DNA wanneer je huid gaat verouderen. Maar niet iedereen wil natuurlijk op jonge leeftijd al zichtbare rimpels in het gezicht. Voor een goede bescherming van ons DNA is het DNAnature Serum ideaal. Hiermee behoud je langdurig een jeugdige huid en het resultaat bij gebruik van het serum is al zichtbaar na 14 dagen!

Werkzame stoffen in Massada’s DNAnature producten

Het DNAnature Serum is ontwikkeld op basis van verschillende ingrediënten van duurzame oorsprong. Denk hierbij aan biologische, holistische en biotechnologische ingrediënten. Al deze werkzame stoffen werken aan een diepgaande huidverbetering en anti-aging. Zowel op DNA-niveau als op het niveau van de huidcellen en verschillende huidweefsel lagen.

De samenstelling van dit DNAnature Serum is dezelfde als de andere producten gericht op het DNA van de huid. Ze worden daarom ook wel DNA-boosters genoemd. Je vindt er werkzame stoffen uit onder andere rode radijs en steranijs. Deze ingrediënten bevatten verschillende antioxidanten, vitamines, essentiële vetzuren en epi genetische eigenschappen.

Het volledige assortiment van Massmed Medical DNAnature bestaat uit een 5-in-1 Eye Contour, de Sûpreme Cream, Skin Repairing Bio Facial Mask en verschillende ampullen. Lees meer over het volledige assortiment van Massada’s DNA producten.

Natuurlijke ‘cosmeceutical’

Omdat het DNAnature Serum Multi-action al na 14 dagen zichtbaar resultaat levert, is dit een uniek en exclusief parabeenvrij kuurproduct. Samen met de Massmed DNAnature Multi-action Supreme Cream heb je een natuurlijke ‘cosmeceutical’ bij de hand. Eén ding is zeker: na gebruik van deze producten is je ware leeftijd niet meer af te lezen aan je huid! Die zit namelijk letterlijk ín je DNA verstopt!

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts