massada natuurlijke ingredienten
MASSADA

Nieuwe Massada foundation N.0

Massada, het huidverzorgingsmerk van hoogwaardige kwaliteit, biedt niet alleen heerlijke verzorgingsproducten. Daarnaast bevat het assortiment van Massada Botanic & Mineral Foundation.  De Mass colour foundation productlijn van Massada lanceert een nieuwe kleur! Naast de kleuren N.1 Golden, N.2 Cinnamon en N.3 Olive is de productlijn nu compleet met de N.0 clear Golden! De kleur is geschikt voor iedereen met een lichte huidskleur met een gouden touch. Benieuwd hoe de foundation is opgebouwd? Lees dan snel verder!

De werkende ingrediënten in de Mass colour foundation

De Mass colour foundation producten bevatten een unieke formule met allerlei actieve ingrediënten. Alle ingrediënten dragen bij aan de holistische benadering die Massada waarborgt en behandelen de huid met dank aan de natuurlijke extracten. Zo vind je in de foundation van Massada verschillende plantenextracten, waaronder extracten van chia zaad, gember en parelpoeder. Maar ook silica en minerale pigmenten zijn werkende ingrediënten in de foundation. Chiazaad extract kan zorgen voor een gezonde en jeugdige huid, een gehydrateerde en gebalanceerde huid. Gember extract zorgt daarnaast voor een beschermlaagje en dat de huid ook nog sterker wordt. Parelpoeder extract geeft een glow aan de huid en zorgt voor gelijke kleuren over de gehele huid. De huid wordt strakker en elastisch met silica. En daarnaast heeft het een werking om rimpels tegen te gaan.

Anorganische en minerale pigmenten

Pigment is, zoals je wellicht wel weet, het kleurende bestanddeel in foundation dat ervoor zorgt dat je een egale huid creëert. Je hebt verschillende typen pigmenten, namelijk pigment op basis van anorganische en minerale stoffen en pigment op basis van organische, plantaardige en dierlijke stoffen. Anorganische stoffen zijn gekleurde aarde, mineralen of half-edelstenen. Organisch houdt in plantaardig (schors, bloemen, wortels of zaden) of dierlijk (hars-, cochenille- of zijderups insecten). De Mass colour foundation bevat het eerste type pigment: anorganische en minerale pigmenten op basis van gekleurde aarde.

Een unieke foundation voor ieder huidtype

Wat erg prettig is van de Mass colour foundation, is dat de foundation geschikt is voor alle huidtypes. Dat betekent dat dit product ook geschikt is voor de gevoelige huid! Dankzij de bijzondere eigenschappen van de foundation, profiteert de gezichtshuid van de vele voordelen, waaronder bescherming tegen de zon. Daarom is de unieke foundation van Mass colour perfect voor de zomer, natuurlijk adviseren wij spf 50 Anti-Aging Protection Face van Massada. Dus: get ready for summer!

Nog één keer de voordelen op een rij:

  • Geschikt voor alle huidtypes, N.0 voornamelijk geschikt voor mensen met een lichte huidskleur
  • Make-up op basis van organische plantenextracten en anorganische mineralen
  • Foundation die tegelijkertijd de huid tegen de zon beschermt
  • Make-up in de vorm van een behandelende serum
  • Geschikt voor vegan gebruik
  • Geschikt voor gebruik met een masker
  • Juiste prijs-kwaliteit verhouding

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts