massada the natural therapy
MASSADA

Over MASSADA

MASSADA – The Natural Therapy

De ‘natural therapy’ cosmetica producten van MASSADA zijn toegewijd aan de behoeften van de huid, en aan de gezondheid, schoonheid en welzijn van het lichaam. Respect voor de natuur staat hierin centraal, de natuur geeft ons tenslotte leven.

Alle formules binnen de MASSADA skin care hebben een hoge concentratie natuurlijke ingrediënten. Alle ingrediënten zijn plantaardig en van minerale oorsprong. De extracten die terugkomen in de huidverzorgingsproducten zijn gemaakt met planten en mineralen van de hoogste kwaliteit, met behulp van procedures die zijn gevalideerd door het Ecocert certificaat. Hierdoor worden de actieve bestanddelen in hun puurste staat bewaard. Deze prachtig vervaardigde extracten zijn een essentieel onderdeel van alle MASSADA cosmetics, omdat ze de ziel zijn van MASSADA – the natural therapy.

De synergie tussen huidverzorging en de natuur

De huidverzorging van MASSADA bevat onder andere extracten uit de meest delicate bloemen uit de Provence en het beste fruit uit het Amazone gebied. Door gebruik te maken van deze natuurlijke ingrediënten, ontstaat er een bepaalde synergie. Deze synergetische mix zorgt voor veelzijdige cosmetische producten die huidveroudering tegengaan. Zo vind je ingrediënten als plantenextracten, vitamines, zouten en modder uit de Dode Zee, bio essential oils en bloemenwater terug in de natuurlijke producten van MASSADA. Samen vormen ze multi-sensorische en veelzijdige cosmetica voor de verzorging, regeneratie, biostimulatie en verlenging van de jeugd van de huid.

Naast dat de verzorgingsproducten van MASSADA een hoge concentratie natuurlijke ingrediënten bevat, is het voor het merk ook belangrijk dat er zorg wordt gedragen voor het milieu. De verpakkingen kunnen daarom gerecycled worden.

Wetenschap en natuur gaan samen

MASSADA combineert wetenschap en natuur om, door zijn hoge natuurlijke en minerale cosmetica, tekortkomingen in evenwicht te brengen en de zintuigen te prikkelen. Het geheim van MASSADA cosmetics is de combinatie van biotechnologie, authenticiteit en ecologische duurzaamheid. Zo verwerkt MASSADA ingrediënten zoals hyaluronzuur of Curcuma longa in de exclusieve formules. De kwaliteit van de ingrediënten die je terugvindt in de producten van MASSADA, zorgen voor een effectieve behandeling van de huid. Een gezonde, sterke en mooie huid weerspiegelt het welzijn van het lichaam en de ontspanning van de geest.

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts