MASSADA

IMMACULATE EYE MASK ANTI-FATIGUE SUPERHERO

In de wereld van schoonheidsproducten is er een nieuwe speler op de markt die de aandacht heeft getrokken van klanten en bedrijven. Dit is een oogmasker gemaakt van hydrogel met een tweede-huideffect dat innovatief is ontworpen. Het past perfect op de oogcontouren van de gebruiker en heeft een unieke, frisse textuur.

Het effect van de immaculate eye mask anti-fatigue superhero

Ons actieve ingrediënt is een krachtige natuurlijke oplossing die de capillaire permeabiliteit vermindert, de lymfatische circulatie verbetert en zwellingen vermindert. Hierdoor wordt de huid steviger en elastischer. Door het gebruik van dit ingrediënt verbetert de algehele gezondheid van de huid en ziet deze er jonger en stralender uit. Een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een natuurlijke manier om de huid te verbeteren.

Actieve werkzame stoffen

Stel je voor dat je een oogmasker hebt dat niet alleen effectief is, maar ook volledig natuurlijk en veilig voor alle huidtypen. Het is gemaakt van 97% natuurlijke ingrediënten, zonder parabenen en siliconen en is geschikt voor veganisten. Het bevat Avena Sativa, een 100% natuurlijk biotechnologisch actief ingrediënt dat afkomstig is van haver. Dit ingrediënt heeft een onmiddellijk liftend effect en een langdurige anti-rimpelwerking. Door de driedimensionale matrixconfiguratie kan het zich hechten aan het stratum corneum van de huid en een film vormen.

De immaculate eye mask bevat ook een exclusief Complex™ van actieve moleculen, dat helpt bij het voorkomen en bestrijden van donkere kringen, de capillaire permeabiliteit vermindert, de lymfecirculatie verhoogt en de stevigheid en elasticiteit van de huid verbetert, waardoor zwellingen worden verminderd. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat het ook Coleagen, een actief ingrediënt met collageenhexapeptiden, dat cruciaal is voor het behoud van de huidintegriteit en jeugdigheid.

Maar dat is nog niet alles, want het bevat ook Pro-Vitamine B5, ook wel D-pantenol genoemd, dat diep hydrateert, de huid herstelt en regenereert en een barrière vormt tegen vochtverlies en externe agressies. Met dit oogmasker krijg je een natuurlijke manier om de huid te verbeteren zonder schadelijke chemicaliën of synthetische ingrediënten. Bovendien wordt het geleverd in een veilige aluminium envelop, beschermd met twee folielagen voor veilig gebruik. Geef je huid de beste behandeling en ervaar de kracht van natuurlijke ingrediënten met dit fantastische oogmasker.

Ontdek het geheim van een jeugdige uitstraling met ons innovatieve oogmasker

  • Onmiddellijk liftend effect: gladmakend effect op de huid en langdurige werking tegen rimpels.
  • Voorkomt het verschijnen van wallen rond de ogen.
  • Versterkt de beschermende laag van de huid en de dermo-epidermale verbinding.
  • Versterkt het stratum corneum.
  • Diepe hydratatie van de gevoelige huid rond de ogen.
  • Bestrijdt de verschijning van donkere kringen.
  • Geeft de huid een stralende en jeugdige uitstraling.

Revitaliseer je blik in enkele seconden met dit innovatieve oogmasker

Dit masker is bedoeld voor iedereen die zich vermoeid, moe of futloos voelt. Het komt ter hulp van je ogen om hun natuurlijke schoonheid direct te herstellen. Het resultaat is een uitgeruste en stralende blik binnen enkele seconden.

Maar wat maakt dit oogmasker nu zo bijzonder? Wel, het innovatieve ontwerp in de vorm van een oogmasker zorgt ervoor dat het perfect past op de oogcontour en dat het een tweede-huideffect heeft. Het voelt alsof je huid wordt omhuld in een heerlijk zachte cocon.

Ben je op zoek naar een innovatieve en natuurlijke manier om de huid van je klanten te verbeteren? Dan is ons 100% natuurlijke biotechnologische immaculate eye mask anti-fatigue superhero de oplossing waar je naar op zoek bent.

Klik hier voor onze gehele Massada Massmed medical lijn.

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts

MASSADA

Nieuw van Massada: Massmed Immaculate Cream

 - 

Hebben jouw klanten last van (vroegtijdige) huidveroudering, beginnende rimpels en huidverslappingen? Niet iedereen zit daarop te wachten! Pak daarom de huid aan met de nieuwe Massmed Immaculate Cream en herstel… Lees meer